INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŞAHTIOR DONEŢK - TOTTENHAM, AZI, 20:45, GSP TV

Răzvan Lucescu: "Şahtiorul are o misiune grea, sînt la primul meci oficial în 2009" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2009 00:00

Răzvan Lucescu, antrenorul lui FC Braşov, a vorbit despre meciul echipei antrenate de tatăl său, Mircea Lucescu, din această seară, Şahtior - Tottenham, contînd pentru şaisprezecimile Cupei UEFA.

"Avantajul este de partea celor de la Tottenham, pentru că ieri sînt în plin campionat. E dificil pentru Şahtior. Este primul lor meci oficial în acest an. În plus, e mai uşor să joci în deplasare primul meci, pentru că apoi poţi să pregăteşti un retur pe teren propriu.

Tatăl meu nu are un obiectiv fixat. E greu să spui că vrei să ajungi în finală. Totuşi, ei îşi leagă speranţele de această competiţie, ţinînd cont de performanţa slabă din campionat. Mi-e foarte greu să dau un pronostic. Şahtiorul trebuie să aibă posesia, pentru că Tottenham este foarte agresivă", a spus Răzvan Lucescu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  19 Februarie 2009, 21:18

nu intereseaza pe nimeni parerea acestui om care traieste si la 40 de ani pe banii taticului si care in trei ani nu a fost in stare sa ia un titlu, cat despre performantele sale la Brasov nu are rost sa comentam. mai stai in banca ta ca te afisezi peste tot insa spui cuvinte goale

 •  19 Februarie 2009, 21:06

Forta Tottenham !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează