INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - PSV, JOI, ORA 22.05, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan s-a decis, Pancu va fi titular, Cassio, rezervă. Vezi echipa pe care o va trimite pe teren diseară

Răzvan s-a decis, Pancu va fi titular, Cassio, rezervă
Răzvan s-a decis, Pancu va fi titular, Cassio, rezervă

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 13:17

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, a stabilit primul unsprezece pe care-l va trimite pe teren diseară. Dani Coman şi Pancu vor strînge din dinţi şi se vor afla diseară pe teren încă de la început. Ambii au acuzat probleme medicale, iar prezenţa lor pe teren era incertă. În ofensivă, fostul selecţioner a decis pînă la urmă să meargă pe mîna lui Pancone, cel mai experimentat fotbalist din lot. În aceste condiţii, Cassio, un atacant mult mai puternic, va fi doar rezervă.


De asemenea, Răzvan va miza în continuare pe Mihai Roman, mijlocaşul care cu CFR a avut o evoluţie modestă, chiar dacă a reuşit să marcheze.

D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici - N. Grigore, Alexa, Herea - M. Roman, Pancu, Deac
Rezerve: C. Straton, Ezequias, Cassio, Grigorie, Glauber, I. Apostol, Teixeira
Absenţi: Surdu (suspendat), Gîngioveanu (fără drept de joc)

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (31)
muita.mioarelor
muita.mioarelor  •  29 Septembrie 2011, 18:11
Postat de criticu99 pe 29 Septembrie 2011, 17:16

nu inteleg dc razvan il prefera pe bozo in locul lui ezequias; singura explicatie care o gasesc e ca bozo are mai multa experienta; si aici ma refer atat la prezente in cupele europene cat si multe selectii la echipa nationala; dar ezequias a fost clar fundasul stanga mai bun anu asta; a jucat chiar excelent si e intr-o forma buna; eu am incredere deplina in razvan si in alegerile sale dar dak ar fi fost dupa bn l-as fi preferat pe ezequias titular; FZR!!!!

HAI FRATE K ESTI CULMEA , POI BOZOVIKI A FOST VOTAT IN ECHIPA CAMPIONATULUI ANU TRECUT, A CONTRIBUIT LA 80% DIN GOLURILE RAPIDULUI, CHIAR IN GAZETA AM CITIT, PE CAND EZEQUIAS PE FAZA OFENSIVA E 0 BARAT, 0 CENTRARI, O DRIBLINGURI, DEFAPT E VARZAAAA

crss21
crss21  •  29 Septembrie 2011, 17:29
Postat de kiddu90 pe 29 Septembrie 2011, 15:03

Desi sunt de multi ani stelist si pe zi ce trece tot ce se intampla acolo imi lasa un gust mai mult decat amar, nu pot sa nu apreciez galeria rapidista si dragostea lor pentru echipa. E ceva lucru sa fie aproape 30.000 rapidisti pe National Arena. E rar intalnita si atitudinea lor de a sustine neconditionat echipa in conditiile in care palmaresul nu e unul din cele mai bune. Asta inseamna dragoste pentru o echipa indiferent de performante sau perioada buna sau rea prin care trece. Nu pot sa fiu decat invidios pe Rapid pentru asa suporteri. Respect.

de asemenea ai respectul nostru ;)

sylar_1923
sylar_1923  •  29 Septembrie 2011, 17:27

l-as prefera pe glauber in locul lui burca. oare cum s-o intelege burca avand 3 fundasi straini pe langa el ?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează