INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INVERNESS - ASTRA, JOI 16 IULIE

Reacţie incredibilă a presei din Scoţia: "Şumudică este ridicol precum Casa Poporului"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 15:52

Astra va juca joi împotriva scoțienilor de la Inverness, în preliminariile Europa League.

Înainte de meciul direct, Șumudică a vorbit despre meci și i-a caracterizat pe scoțieni.

" Inverness este o echipă care se bazează pe jocul aerian. Folosesc multe mingi lungi", a spus Șumudică potrivit DigiSport.

John Hughes, antrenorul celor de la Inverness, a reacționat după declarațiile lui Șumudică.

"Probabil a vorbit despre fotbalul scoțian în general. Toată lumea are dreptul la o părere. Stilul nostru este diferit față de cel al echipelor din Scoția și seamănă cu cel european.

Ar fi extraordinar dacă vom cîștiga și vom merge mai departe în competiție, mai ales că jucăm pentru prima dată", a spus antrenorul Hughes.

Și presa din Scoția a comentat declarațiile făcute de Marius Șumudică.

"Marius Șumudică i-a caracterizat pe scoțieni cu subtilitatea pe care o are ridicola Casa a Poporului, construită de dictatorul Nicolae Ceaușescu.

Antrenorul Astrei a spus că jucătorii de la Inverness nu sînt eleganți, ceea ce a fost la fel de ciudat precum construcția cu 1100 de camere din centrul Bucureștiului", scrie site-ul scotsman.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
dubluv
dubluv  •  12 Iulie 2015, 22:26
Postat de totdd pe 12 Iulie 2015, 19:18

cum sa fie ridicola o cladire care este in cartea recordurilor? a doua cladire ca marime din lume, dupa pentagon......ma rog. dar ei, scotienii ?

daca prostia ta ar fi de Cartea Recordurilor (eu chiar cred ca e)... nu crezi ca ar fi si ridicola?

gsp_penibil
gsp_penibil  •  12 Iulie 2015, 22:14

Individul care a scris porcaria asta e la fel de ridicol ca si site-ul la care din nefericire lucreaza. Ar trebui sa mearga sa lucreze cateva zila la spalat de masini si schimbat cauciucuri ca sa vada cum se castiga banii. Nici nu se semneaza ***. Stie ca e ridicol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

phoenixi1983
phoenixi1983  •  12 Iulie 2015, 21:29

da meciul pe undeva?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează