INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Redknapp s-a prăbuşit pe teren în timpul unui antrenament şi a fost operat de urgenţă

Redknapp suferă de probleme cu inima
Redknapp suferă de probleme cu inima

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2011 16:25

Antrenoul lui Tottenham, Harry Redknapp, s-a prăbuşit în timpul antrenamentului de ieri seară pe teren şi a fost dus de urgenţă la cel mai apropiat spital.

După cîteva teste medicale, a fost băgat imediat în sala de operaţie unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a i se debloca una dintre artere şi pentru a i se uşura astfel circulaţia sîngelui la inimă.

Ca urmare, Redknapp nu a mai făcut deplasarea cu echipa sa în Rusia pentru meciul de joi cu Rubin Kazan, partidă din Grupele Europei League.

Redknapp are de mai mult timp probleme medicale la inimă, iar din februarie a început să ia regulat pastile la sfatul medicilor.

"Sper să mă întorc cît mai curînd la antrenamente. Sînt absolut în regulă şi nu îmi fac griji în legătură cu sănătatea mea", a declarat Redknapp.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
legoolas
legoolas  •  02 Noiembrie 2011, 17:41

Chiar acum,inainte de meciul cu Rubin Khazan , pacat !

me__
me__  •  02 Noiembrie 2011, 17:33

e si favoritul meu...sper sa isi revina curand!

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  02 Noiembrie 2011, 17:29

multa sanatate mister harry!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează