INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTAK TRNAVA - STEAUA, JOI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Reghe pregătit să surprindă la Trnava » Cu ce schimbare vrea să califice Steaua

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 01:13

Pentru că ”Dodel” este suspendat, Laurenţiu Reghecampf va miza ca extremă stînga pe fotbalistul venit în iarnă de la Gaz Metan Mediaş


Cartonaşul roşu primit de Cristi Tănase în finalul meciului tur cu Spartak Trnava, 0-1, îi dă mari bătăi de cap lui Laurenţiu Reghecampf înaintea revanşei de joi seară.

Tehnicianul stelist vede în pierderea "decarului" un mare minus în economia calificării. "Trebuie să găsim cea mai bună soluţie pentru a-l înlocui pe Cristi!", a anunţat Reghe la finalul meciului cîştigat cu Universitatea Cluj.

Antrenorul roş-albaştrilor vrea să revină contra slovacilor la sistemul 4-2-3-1, cel folosit în toate meciurile de pînă acum, în afara duelului cu Universitatea Cluj, cînd steliştii au evoluat în 4-4-2. Pentru înlocuirea lui Cristi Tănase, Reghecampf îl pregăteşte pe Paul Pîrvulescu pentru postul de mijlocaş stînga. Pîrvulescu a jucat un singur meci în acest sezon, duminică, dar el a fost folosit atunci ca fundaş stînga. Fotbalistul venit în iarnă de la Gaz Metan Mediaş pare să fi cîştigat duelul cu Florin Costea pentru titularizare. Pîrvulescu e preferat pentru că are un aport mai important în apărare faţă de oltean, dar şi pentru travaliul său.

14 meciuri are Pîrvulescu la Steaua de la transferul său în iarnă, el reuşind şi un gol, cu Astra

Cum ar putea arăta Steaua la Trnava
Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Pîrvulescu - Nikolici (Rocha)

Reghe îşi dezvăluie tactica
"Principalul" din Ghencea a anunţat modul în care va aborda returul cu Spartak. "Trebuie să începem foarte tare acolo. Trebuie să marcăm repede, la fel cum am făcut şi cu U Cluj şi aţi văzut că apoi ne-am descătuşat", a declarat Reghecampf, pentru care manşa secundă cu vicecampioana Slovaciei va însemna al doilea său meci european în calitate de antrenor.

48 la sută cred că a fost blat
Ieri, ediţia online a Gazetei Sporturilor, www.gsp.ro, a iniţiat un sondaj de opinie, la care cititorii erau invitaţi să răpundă dacă li s-a părut ceva în neregulă la meciul Steaua - U Cluj 5-1. Aproape jumătate dintre ei au susţinut că partida a fost dubioasă.
Ţi s-a părut ceva necurat la Steaua - U Cluj?
Da 48%
Nu 52%

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
tigruzzu
tigruzzu  •  08 August 2012, 03:11

"Trebuie să începem foarte tare acolo. Trebuie să marcăm repede.” DACĂ ASTA ESTE TACTICĂ... ATUNCI VOI NU SUNTEȚI... PISOI!

mchereja
mchereja  •  07 August 2012, 19:38

Cu dinamovistul asta ratat sigur se califica...

jene
jene  •  07 August 2012, 14:44

dinamo-iasi a fost blat? pandurii-u cluj a fost blat? suferiti de invidie cumva? sau si meciurile castigate de steaua in cupele europene sunt toate blat?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close