INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - EKRANAS (JOI, 20:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO)

Reghecampf anunţă schimbări pentru meciul cu Ekranas! Cum cataloghează înfrîngerea de la Vaslui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 august 2012 12:23

Steaua a învins cu 2-0 în prima manşă pe Ekranas şi returul de mîine seară se anunţă unul liniştit (de la 20:30, Pro TV şi liveTEXT pe GSP.ro). Laurenţiu Reghecampf a anunţat că va face cîteva modificări în echipă pentru această partidă

"Pentru meciul de mîine avem şi alţi jucători care pot face faţă. Sînt siguri că cei care vor intra mîine vor realiza o performanţă formidabilă. Chiricheş are ceva probleme după meciul de la Vaslui. Bourceanu va fi odihnit, nu înseamnă că îl menajez, dar a jucat foarte mult în ultimul timp.

E un meci foarte important pentru noi, miza e calificarea în grupe. E o mare performanţă să te califici an de an în grupe. Mîine seară va apăra Tătăruşanu", a declarat Reghecampf într-o conferinţă de presă.

Despre înfrîngerea de la Vaslui, 1-3: "Victoria Vasluiului a fost una mincinoasă, decît o asemenea victorie mai bine o înfrîngere din care să înveţi".

"Se poate întîmpla mîine să ajungem la 11 metri, aşa că vom antrena şi acest lucru. Aşa face înaintea oricărui meci"
Laureniu Reghecampf, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
darfcar
darfcar  •  29 August 2012, 15:28

Asta stire...nu povestile de dragoste cu dinamo,cefere sau rapid....restul e can can.

darfcar
darfcar  •  29 August 2012, 15:27

Dacă trupa din Ghencea va trece de campioana Lituaniei va intra pentru a 9-a oară consecutiv în grupe venind din preliminarii, lucru pe care nu l-a reuşit nici o altă echipă de cînd cupele europene au trecut la format cu grupe, adică din 1991.

darfcar
darfcar  •  29 August 2012, 15:26
Postat de guest_one pe 29 August 2012, 13:11

Din cauza patronului, steliştii au cerut psiholog la echipă! Becali s-a prăpădit de râs când a auzit! :) Ce le-a zis angajaţilor săi... Gigi Becali a râs când a auzit de iniţiativa managerului său.. Chiar dacă susţin că nu citesc presa, roş-albaştrii se interesează după fiecare meci de declaraţiile lui Gigi Becali. Pentru că mulţi dintre ei sunt afectaţi de criticile patronului, unul dintre managerii din Ghencea s-a gândit că o soluţie pentru a-i scăpa pe jucători de depresii e să fie angajat un psiholog. Când Gigi Becali a auzit despre această idee a început să râdă. "Păi bine, măi Michele, nu te am pe tine psiholog la echipă? De ce te-am adus? Nu, tată, atâta vreme cât sunt eu la S

Ma piticanie,tu nu te-ai saturat de tine?Ai acaparat tot spatiul pe aici,tu intrebi...tu raspunzi.Ia mai dute-n puii mei si ia o pauza.Oligrofenule.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează