INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA, AZI, 18:00, DOLCE1, PROTV, GSP.RO

Reghecampf știe care e cheia succesului în meciul cu Villarreal: cine sunt cei 11 jucători pe care îi va trimite în teren

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 00:00

Antrenorul stelist e aproape sigur asupra primului 11 pe care îl va trimite în teren. Vezi mai jos echipele probabile.

Chiar dacă are probleme de lot și a adus la Villarreal doar 18 jucători, Laurențiu Reghecampf a venit la întâlnirea cu ziariștii zâmbitor, dar preocupat.

A oftat adânc înainte să înceapă: "Pentru noi e un meci foarte important, am venit cu gândul să ne calificăm, să câștigăm, fiindcă e singura noastră șansă să mergem mai departe în Europa League".

Cum va juca Steaua împotriva lui Villarreal

 villarreal steaua

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
brandremist
brandremist  •  08 Decembrie 2016, 11:12

Experimentul ăsta cu Popa a eșuat și aici în Liga noastră cu amărâta de Chiajna și el vrea să-l folosească în Spania?? De ce nu e Man măcar pe lista de rezerve când băiatul asta a făcut în două meciuri mai mult decât Golubovici în 20?? Vai de tufa din capul lui!!!

valentinn10
valentinn10  •  08 Decembrie 2016, 11:02
Postat de iacobeusebiu pe 08 Decembrie 2016, 09:35

Daca joaca iar cu ucigasul de fotbal popa-prostu in atac..!!,,, e clar ! Oare cati oameni si de cate ori trebuie sa-i spuna lui râghe ca e prost ca să se covinga și el !?

Nu e treba magarului de ude beau *** apa ...altfel...FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI , scor : 2-3.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  08 Decembrie 2016, 09:35

Daca joaca iar cu ucigasul de fotbal popa-prostu in atac..!!,,, e clar ! Oare cati oameni si de cate ori trebuie sa-i spuna lui râghe ca e prost ca să se covinga și el !?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează