INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ 0-1

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Andrei Burcă, cerut titular la națională după victoria CFR-ului: „De la Chivu nu am mai văzut așa ceva”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 16:18

CFR Cluj, campioana României, a obținut a doua victorie din grupele Europa League, 1-0 cu Rennes. 

Florin Vulturar, impresarul fundașului Andrei Burcă, a spus că jucătorul de 26 de ani trebuie să fie titular în echipa României în meciurile cu Suedia și Spania din prelimineriile EURO 2020. 

„Burcă trebuie să fie punct fix la națională după evoluțiile din acest sezon. E cel mai în formă fundaș central român. Cosmin Contra e un antrenor foarte bun și nu are cum să nu profite de asta. 

De la Cristi Chivu nu am văzut un fundaș central așa sigur și concentrat”, a declarat Florin Vulturar pentru GSP.RO. 

Burcă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai clujenilor în meciul cu Rennes. Acesta a luat nota 6, cea mai mare din defensiva echipei lui Dan Petrescu.

 Burcă, venit în vară de la FC Botoșani, a bifat 7 meciuri în Liga 1 pentru CFR Cluj și 11 în cupele europene.

Citește și: 

Cosmin Contra a anunțat lista preliminară pentru Suedia și Spania! Decizia luată în cazul lui George Pușcaș și Gicu Grozav 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Octombrie 2019, 17:48

Burca e foarte bun .Si Vinicius.Numai ca al doilea e brazilian. Boli ala a jucat foarte rau la meciul cu francezii.Posibil ca el sa fi fost motivul fricii cfr-istilor. Nu au mai avut spatele asigurat. A gresit si la 11 metri,in fine, fiecare are cate o zi proasta. Da,dar Camora si Deac nu prea au zile dintr-acestea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează