INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ

RENNES - CFR CLUJ // Paulo Vinicius, lăsat în afara lotului: „Le țin pumnii băieților, dar sunt supărat pe Mister”

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2019 09:38

Paulo Vinicius (35 de ani) e în continuare extrem de afectat că a fost scos de pe lista UEFA de către Dan Petrescu (51 de ani), chiar după ce a pus umărul la calificarea CFR-ului în grupele Europa League. 

Eliminarea de pe lista UEFA pentru partidele din grupele Europa League îl macină încă pe Paulo Vinicius, unul dintre cei mai buni stoperi din campionatul intern în ultimele două sezoane. Omul aproape imposibil de driblat a pierdut însă echipa de cupe europene după „dubla” cu Celtic, din preliminariile Champions League. De atunci, a fost „retrogradat” la formația de Liga 1. 

„Nu înțeleg ce mi se întâmplă!” 

Fundașul celor de la CFR a rămas acasă și va urmări meciul cu Rennes doar de la televizor: „E foarte greu pentru mine să nu fiu acolo, cu echipa, cu băieții, să nu joc. Și cel mai greu e că nu înțeleg ce mi se întâmplă! Cum de am fost bun în duelurile cu Astana, Maccabi, cu Celtic, în preliminarii, când a fost cel mai greu, iar apoi, dintr-odată, n-am mai fost bun?! De ce a renunțat Dan Peterescu la mine în Europa, fără nicio explicație?! Doar pentru că m-am accidentat înainte de primul tur cu Slavia Praga?!”. 

Paulo a continuat: „Sunt foarte supărat pe Mister, mai ales că nici atunci și nici până acum nu mi s-a spus clar de ce a procedat așa cu mine. Îmi doream să joc și în cupele europene, să ajut echipa, să fiu acolo, pe teren. O să mă uit la meci, o să le țin pumnii băieților! Le doresc să câștige și să se califice mai departe! Din păcate pentru mine, nu-mi rămâne decât să-i aplaud de acasă, de la televizor”. 

Vinicius a venit la CFR în 2017 și mai are contract cu ardelenii până în vara lui 2020, dar șansele să continue la CFR sunt minime. 

6 aparițiia adunat Vinicius în cupele europene și doar 4 în Liga 1 în acest sezon

8 goluria marcat Vinicius în Liga 1 pentru CFR, ultimul în victoria cu 3-0 cu Gaz Metan, de la finalul lunii septembrie

600.000 de euroeste cota de piață a lui Vinicius, conform Transfermarkt

VEZI ȘI: 

RENNES - CFR CLUJ // Dan Petrescu are probleme de lot: „Peteleu e accidentat, iar Omrani are și el ceva probleme”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Octombrie 2019, 17:10
Postat de luisharcsa pe 24 Octombrie 2019, 16:57

Problema a fost accidentarea.La momentul respectiv, nu se stia gravitatea accidentarii.DP nu a riscat.Imi pare rau de Vini, un jucator excelent cu bun simt si devotat.Sper sa ne calificam in primavara europeana si Vini sa isi reia locul in centrul apararii.Hai CFR!!!!!! Victorie!!!!!!!!!!!

Ei nu se stia.. avea vreo boală încă nedescoperită de doctorii de pe Pământ?

luisharcsa
luisharcsa  •  24 Octombrie 2019, 16:57

Problema a fost accidentarea.La momentul respectiv, nu se stia gravitatea accidentarii.DP nu a riscat.Imi pare rau de Vini, un jucator excelent cu bun simt si devotat.Sper sa ne calificam in primavara europeana si Vini sa isi reia locul in centrul apararii.Hai CFR!!!!!! Victorie!!!!!!!!!!!

martipan1
martipan1  •  24 Octombrie 2019, 14:54

Sunt sigur ca e mana lui Lolek si Bolek a la mijloc ca doar de la el nu pot manevra nici un comision!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează