INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SHERIFF TIRASPOL 0-0

Ridicoli

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2009 00:00

Steliştii au făcut un meci modest, avînd o singură ocazie mare în faţa celei mai slab cotate echipe a grupei

Steaua a început cum nu se putea mai prost meciul cu Sheriff. Ghionea şi Tătăruşanu s-au dat "cap în cap" pe coridoarele cantonamentului şi incidentul a lăsat urme. Căpitanul a strîns din dinţi şi a intrat pe teren cu capul bandajat, iar Steaua şi-a calculat mai bine paşii pe gazon decît la vestiare şi a început bine.

Surdu a scăpat de marcaj şi a încercat un semivoleu la colţul lung, dar mingea s-a dus alături (4). Peste 5 minute, Rada a prins un şut senzaţional, însă portarul moldovean a scos de sub bară. Atît a jucat Steaua în prima repriză, pentru că apoi s-a sufocat în faţa unei echipe cu un cap mai înalte. Nici o ocazie în dreptul Stelei, doar strigăte de nemulţumire din partea lui Bergodi.

După pauză, Steaua a trăit extrem de periculos şi a scăpat cu faţa curată datorită exclusiv lui Zapata. Balima a centrat şi Volkov a reluat singur din 4 metri. Toată lumea a văzut gol, dar columbianul din poarta Stelei s-a opus miraculos (47)! Apoi a ieşit Onicaş şi a intrat Toja, dar ofensiva a rămas în continuare o problemă nerezolvată. Nici măcar debutul lui Cristi Tănase n-a clintit tabela. Un motiv în plus pentru Becali să-i şoptească vărului Virgil în lojă: "Dacă ne chinuim cu ăştia, îţi dai seama ce va fi cu noi cînd vom întîlni italieni sau spanioli".

4,20 era cota pentru o remiză în meciul din Ghencea. Steaua era favorită certă, cu o cotă de 1,36

FLASH

Panduru pe bancă
La primul meci ca manager al Stelei, Basarab Panduru a stat pe bancă. Noul oficial a trecut să-i salute pe fiecare dintre membrii staff-ului tehnic, după care a luat loc alături de Cristiano Bergodi şi de jucătorii de rezervă. Panduru i-a luat locul lui Marius Ianuli, nepotul lui Gigi Becali, exilat la masa presei.

Rănit de fiul antrenorului
Ionuţ Rada a jucat cu nasul pansat din minutul 21, cînd a fost lovit cu cotul, în săritură, de Alexei Kuciuk. Arbitrul a arătat iniţial doar lovitură liberă, după care a dat şi "galben", în momentul în care a sesizat că fundaşul Stelei avea sînge pe faţă. Atacantul moldovenilor care l-a agresat pe Rada e chiar fiul antrenorului Leonid Kuciuk. (Răzvan Rotaru)

Bibişkov, nici rezervă!
Bergodi nu a contat pe jucătorii străini transferaţi vara asta. Bibişkov a fost reţinut în lotul care a pregătit meciul cu Sheriff, dar nu a prins banca de rezerve, fiind înlocuit de Eugen Baciu. Fundaşul central se resimte în continuare de pe urma disjuncţiei la umăr suferite la meciul cu Dinamo, dar a fost trecut pe foaia de joc din lipsă de soluţii! Nici Grzelak, nici Tininho nu au fost în lot, dar ei nu figurează pe lista trimisă de Steaua la UEFA. (Răzvan Rotaru)

Minune cu Surdu
Bergodi a putut să conteze aseară pe cuplul standard de atacanţi, Bogdan Stancu- Romeo Surdu. Cel de-al doilea era anunţat accidentat, dar s-a refăcut miraculos şi a prins primul "11". Surdu fusese călcat pe genunchi de un adversar în timpul meciului de la Mediaş, din etapa trecută a Ligii I. (Răzvan Rotaru)

MEDIA
Bergodi şi Napoli vin la Recurs
Duminică seară, pe GSP TV, de la ora 21:45, Ovidiu Ioaniţoaia, alături de Ion Crăciunescu, vor discuta în studioul Recursului etapei cu doi dintre cei mai în vogă tehnicieni din Liga I. Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, şi cel al Astrei Ploieşti, Nicolo Napoli, vor analiza etapa a 7-a, meciurile echipelor româneşti din cupele europene şi vor vorbi despre viaţa lor în România.

Ştirile meciului:

» Rodriguez
, de la Sheriff, a fost iertat de o eliminare pe care ar fi meritat-o. Fotbalistul a făcut un henţ intenţionat în minutul 38, dar arbitrul nu i-a dat al doilea "galben". Primul îl luase fiindcă l-a busculat în tuşă pe Szekely.

» George Ogăraru
ţine cu Steaua în Europa League: "Sper ca foştii mei colegi să ajungă în fazele superioare ale competiţiei. Ţin cu toţi românii din Europa, dar mai ales cu cei din Ghencea!".

» Gigi Becali
s-a enervat din cauza victoriei lui Dinamo la Graz: "Sper ca ei să rămînă acasă, nu-i vreau calificaţi! Doar Steaua să meargă mai departe".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (21)
 •  18 Septembrie 2009, 15:17

Steaua a castigat aseara un punct important in lupta din Europa League! Chiar nimeni nu stie sa aprecieze asta?

 •  18 Septembrie 2009, 12:15

@"el perro" Ai dreptate ! Dar cu Tudor castiga sigur...

 •  18 Septembrie 2009, 12:05

Steaua nu batea aseara nici cu deaconu la centru!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează