INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, MÂINE, 20:30, TVR, GSP.RO

Rivaldinho, interviu pentru presa din Spania! Ce spune despre Dinamo și despre tatăl său: "Am vrut să renunț! Dacă aveam 1% din clasa lui, aș fi fost cel mai bun din lume"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 10:50

Rivaldinho, atacantul brazilian de 22 de ani al lui Dinamo, a acordat un interviu pentru spaniolii de la As, înainte de meciul cu Bilbao, de joi, din turul III al preliminariilor Europa League.

Dinamovistul a vorbit despre transferul său la Dinamo și despre cum s-a acomodat la echipa alb-roșie.

"Lucrurile aici merg foarte bine. Am marcat în prima etapă, iar acum suntem abia la început. Când am venit la Dinamo, am găsit o echipă mai bună decât mă așteptam. Orașul este fantastic și nu-mi lipsește nimic. Mă bucur că am făcut acest pas.

Vreau să luptăm pentru a avansa în Europa. Nu va fi ușor, dar în fotbal nu e nimic imposibil", a spus Rivaldinho pentru AS.

"Dacă aveam 1% din clasa lui, eram cel mai bun"

Rivaldinho a dezvăluit că a avut de suferit din cauza celor care-l compară cu tatăl său, Rivaldo, cel care va veni pe Arena Națională, la meciul cu Athletic Bilbao.

"Când eram copil, toată lumea mă compara cu tatăl meu și punea presiune. Lumea este rea și incerca să-mi facă probleme. Tatăl meu a câștigat Balonul de Aur și a fost unul dintre cei mai mari din istorie. Nu am nici 1% din clasa lui. Dacă aveam, aș fi fost cel mai bun din lume.

Când el era în Uzbekistan i-am zis că vreau să renunț. Lumea zicea că joc pentru că sunt fiul lui. El a vorbit cu mine și mi-a scos asta din cap. M-a convins că joc pe meritul meu. Mi-a spus că este imposibil ca lumea să nu ne compare. Dacă marchez, se va spune că o fac pentru că sunt fiul lui Rivaldo. Dacă ratez, se va spune că nu mă ridic la nivelul lui. Nu există scăpare. Nu vreau să-l dezamăgesc", a adăugat jucătorul brazilian.

  • Rivaldinho este anunțat titular în meciul Dinamo - Athletic Bilbao. Partida din turul III al preliminariilor Europa League se joacă joi, de la 20:30, și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează