INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE 0-0

Ronny Levy: "Am fi putut specula pe contraatac, dar sînt mulţumit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 00:58

Tehnicianul echipei Steaua, Ronny Levy, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale în meciul cu Schalke, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Levy a recunoscut că echipa sa a facut un joc pragmatic, pentru a-i bloca pe nemţi şi a spus că Steaua ar fi putut cîştiga dacă ar fi ştiut să speculeze numeroasele ocazii de contraatac oferite de adversari.

"Schalke e o echipă foarte tare, cu un joc de Champions League şi cu fotbalişti de o mare valoare. Astăzi însă nu le-am dat şansa să-şi facă jocul obişnuit, din acest punct de vedere sînt foarte mulţumit. Poate că am fi putut specula mai mult pe contraatac, am fi putut marca, dar jucătorii s-au descurcat foarte bine şi eu sînt mulţumit", a spus Ronny Levy la finalul meciului.

Tehnicianul Stelei s-a referit şi la prestaţia lui Florin Gardoş, revenit titular în echipa Stelei după o lungă perioadă în care nu a prins decît cîteva minute: "Florin e tînăr şi are un potenţial incredibil. Se pregăteşte bine şi astăzi a demonstrat de ce e în stare. A avut o evoluţie care m-a mulţumit".

Grupa J
Steaua - Schalke 04 0-0 VEZI AICI CUM S-A DESFĂŞURAT MECIUL ŞI IMAGINI FOTO!
Maccabi Haifa - AEK Larnaca 1-0 (Ghadir 54)

Clasament:
1. Maccabi Haifa 1m 3p
2. Schalke 04 1m 1p
3. Steaua Bucureşti 1m 1p
4. AEK Larnaca 1m 0p

Meciurile următoare:
29 septembrie
Schalke 04 - Maccabi Haifa
AEK Larnaca - Steaua Bucureşti

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
tonimirea
tonimirea  •  16 Septembrie 2011, 12:21

Ce sa speculati ma,care contraatac, cu cine sunt intrebari carora nu le gasesc raspuns. Mihai Costea este un ratacit pe teren,varf de careu nu exista,Tatu retras sa faca loc altora rataceste pe teren ca disperatul,Tanase joaca ce poate pentru ca mai mult nu stie,Bourceanu faulteaza la nimereala sa arate ca este gladiator,Brandan atinge si el mingea de trei-patru ori pe meci ca nu il lasa altii, fundasii lateralii nu mai urca de frica patronului ca ii da afara iar fundasii centrali mai mult dau goluri din faze fixe cu apararea neavand nici o treaba.Concluzia din sase atacanti Steaua nu are nici unul si atunci cu cine ???????????????

suporterfcsb
suporterfcsb  •  16 Septembrie 2011, 09:34

firza STEAUA BUCURESTI !!

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  16 Septembrie 2011, 00:55

HAI STEAUA! Sa iesim din grupe!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează