INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK LARNACA - STEAUA, MÎINE, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ronny Levy e sub tehnicianul lui AEK Larnaca! » Caanen l-a bătut în Israel

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 21:22

Olandezul de pe banca lui AEK Larnaca l-a învins o dată pe tehnicianul Stelei, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Se întîmpla în 2006, cînd ambii antrenau în Israel


Ronny Levy ar putea sta pe banca roş-albaştrilor pentru ultima oară la partida de mîine seară, din Europa League, cu AEK Larnaca. Sub presiunea rezultatelor, tehnicianul israelian porneşte cu un dezavantaj chiar şi în faţa olandezului de pe banca ciprioţilor, Ton Caanen.
Levy şi Caanen s-au aflat faţă în faţă acum 5 ani de zile, cînd actualul stelist o pregătea pe Maccabi Haifa, iar batavul era antrenor la Maccabi Tel Aviv.

Levy a luat campionatul, dar Caanen l-a bătut
Prima întîlnire dintre cei doi s-a petrecut în returul campionatului 2005-2006. Echipa antrenată de Caanen, Maccabi Tel Aviv, s-a impus cu 1-0 pe propriul teren în faţa lui Maccabi Haifa. Chiar şi aşa, la finalul sezonului, Levy a cîştigat campionatul cu doar patru înfrîngeri într-un sezon, una chiar în faţa lui Caanen. Al doilea meci direct între cei doi a fost în turul campionatului 2006-2007, tot pe terenul formaţiei din Tel Aviv. De această dată, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. Formaţia stelistului a terminat pe locul 3 sezonul, în timp ce Caanen a fost demis înainte de finalul sezonului.

N-a jucat fotbal, vindea maşini
Tehnicianul de 46 de ani al lui AEK Larnaca nu a fost niciodată jucător profesionist, el evoluînd doar în ligi de amatori. Şi-a început cariera de antrenor în oraşul natal, Geleen, în timp ce în viaţa de zi cu zi el vindea maşini. Le-a mai antrenat de-a lungul carierei pe Metalurg Doneţk, Beitar Ierusalim, La Valletta şi Stal Alchevsk. În acest sezon, în patru meciuri, Ton Caanen e neînvins în patru etape, AEK avînd două victorii şi două partide încheiate la egalitate. AEK e pe locul 4 în Cipru.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dan2234
dan2234  •  29 Septembrie 2011, 07:35

Daca Israel joaca in Europa, sa facem petitie noi sa jucam in Oceania ca sa nu ne mai facem de ris cu Albania si Belarus....numa' sa nu picam cu Burkina Faso!

mike8
mike8  •  28 Septembrie 2011, 16:29

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !'

Vezi toate comentariile (2)
Comentează