INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA 1-1 (ÎN TUR 0-2)

Ronny Levy le promite suporterilor: "Voi face o mare echipă din Steaua!"

Ronny Levy a calificat Steaua în grupele Europa League
Ronny Levy a calificat Steaua în grupele Europa League

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 01:45

Levy şi-a dat frîu liber bucuriei şi a anunţat că poate face rezultate importante pe viitor

- Domnule Levy, a fost mai greu decît v-aţi aşteptat?
- Nu, a fost exact cum mă aşteptam, iar din punct de vedere tactic, jucătorii mei au jucat perfect. Puteam să fi marcat mai devreme, din ocaziile pe care ni le-am creat pe contraatac. La urma urmei, am obţinut ce am vrut, ne-am calificat în grupe şi sînt fericit pentru asta. Era foarte important pentru Steaua. Am considerat că pentru această partidă e mai bun sistemul 4-3-3 şi iată că ne-a ieşit. Acum avem două sisteme la dispoziţie.

- A surprins titularizarea lui Prepeliţă.
- Prepeliţă n-a făcut pregătirea cu echipa, dar cu toate astea am considerat că ne-ar fi de mare ajutor. După pauza de două săptămîni ce urmează, el ar putea juca 90 de minute. Acum n-ar fi putut să reziste, dar l-am folosit pentru că e un jucător bun şi aveam nevoie de stilul lui pentru ce a jucat Steaua în seara asta.

- Ce adversari v-aţi dori în grupe?
- Nu contează, altceva e important acum. Eu am spus de acum trei săptămîni că am adus mulţi jucători de valoare, însă care au nevoie de timp pentru a face o echipă. Eu chiar cred că pot să fac aici o echipă foarte bună. Veţi vedea, asta se va îndeplini şi vom face rezultate mari.

- Au afectat astmosfera la echipă scandalurile din ultima vreme?
- Fotbaliştii sînt serioşi şi se antrenează indiferent de ce a fost. Şi oricum, fiind vorba despre Steaua, se mai exagerează, se prezintă lucrurile într-o lumină exagerată.


"Meciul a fost la discreţia noastră, n-am avut nici un moment emoţii. În grupe ne dorim adversari puternici pentru că vrem să mergem în primăvara europeană"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

"Sîntem la a opta calificare consecutivă în grupe, Steaua e ca Iolanda Balaş Soter. Nici un moment din cele 180 de minute ale dublei cu ŢSKA Sofia nu s-a pus problema calificării"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"Am făcut tot ce am putut, dar în acest moment ăsta e raportul de forţe. Steaua e mult mai experimentată şi sîntem încă foarte departe de nivelul lor"
Milen Radukanov, antrenor ŢSKA Sofia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
demolator74
demolator74  •  30 August 2011, 08:00

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica...in care moneda virtuala v-a putea fi transformata in bani adevarati... Inscrierea este gratuita si o puteti face la adresa de mai sus... Pentru cei din afara tarii jocul v-a incepe abia peste cateva zile dar inscrierile sunt deschise...Bafta, distractie si de ce nu spor la bani..:)

luciano86
luciano86  •  26 August 2011, 17:02

asa sa fie cum zice el... speranta moare ultima.... fortza Steaua!!!!

dan_chriss@yahoo.com
[email protected]  •  26 August 2011, 15:41

Shalke si Maccabi Haifa sigur...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează