INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROSS COUNTY - CELTIC 1-4

Ross County - Celtic 1-4 // Atenție, CFR Cluj! „Tăvălugul” Celtic, o nouă victorie categorică în Scoția

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 18:58

Celtic Glasgow continuă sezonul aproape perfect din Scoția, formația antrenată de Neil Lennon obținând o nouă victorie categorică în campionat, 4-1 în deplasare cu Ross County. 

Campioana en-titre a Scoției a condus încă de la pauză cu 2-1, după „dubla” lui Christie, după pauză reușind să mai înscrie încă de două ori, în urma golurilor lui Rogic și Johnston. 

După 14 etape, Celtic și Glasgow Rangers sunt aproape inseparabile în Scoția. Ambele au 37 de puncte, Celtic având un golaveraj mai bun (44-8 față de 43-8).  

CFR Cluj, încă un hop până la primăvară

Celtic e, practic, singura echipă care stă între CFR Cluj și calificarea „feroviarilor” în primăvara europeană a Europa League. Pe 12 decembrie, CFR va primi vizita lui Celtic, echipa lui Dan Petrescu având nevoie de un punct pentru a avansa în șaisprezecimi de pe locul 2. Ardelenii pot merge mai departe și cu o înfrângere, cu condiția ca Lazio să n-o bată în deplasare pe Rennes.

Vezi și: 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
10209749913134969
Coco Trusca  •  03 Decembrie 2019, 10:17

Si eu sunt de parere ca CFR se va califica. Dar se vor chinui mult cu Celtic, avand in vedere ca nu au fundas central (Boli fiind accidentat, iar Vinicius nu este pe lista UEFA). Nu trebuiau sa piarda cu Lazio, dar sa speram.

ciollo
ciollo  •  01 Decembrie 2019, 23:40

Dragi gsp-isti, nu puneti sampania la rece ptr ca in 12.12.2019 CFR Cluj o sa fie calificata in primavara LC.

magic4ever
magic4ever  •  01 Decembrie 2019, 19:40

O sa fie foarte greu cu Celtic care cred ca vrea sa castige la Cluj sa se razbune pentru eliminarea din UCL...plus ca fata de preliminariile UCL sau mai intarit si s-a vazut in meciul direct din grupa ca sunt mult mai puternici...la CFR nu mai este nici Tucudean...sper sa joace Lazio cu rezervele la Rennes si sa se incurce cu francezii desi ...Lazio daca joaca cu prima echipa castiga fara probleme la Rennes...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează