INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RUDAR VELENJE - FCSB, JOI, 18:30, PRIMATV, GSP

RUDAR - FCSB // Antrenorul lui Rudar i-a enervat pe jurnaliști înainte de meciul cu FCSB: "Hai să fim sinceri"

FOTO: siol.net
FOTO: siol.net

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 19:45

FCSB nu reprezintă un motiv de spaimă pentru Hajduk Split, posibilul adversar din turul III, însă antrenorul lui Rudar Velenje, Marijan Pusnik, a vorbit la superlativ despre roș-albaștri înaintea duelului de joi din turul II al Europa League.

Tehnicianul slovenilor a lăudat-o pe FCSB, stârnind nemulțumirea jurnaliștilor locali, dezamăgiți de discursul pesimist al antrenorului lui Rudar.

"Trebuie să fiţi pregătiţi să vedeţi o echipă puternică a adversarilor. Cel mai ieftin jucător al lor valorează cât trei bugete de-ale noastre. I-am urmărit pe cei de la Steaua şi au patru-cinci individualităţi. Sunt tineri, agresivi, tehnici şi foarte puternici.

Nu m-am predat, dar hai să fim sinceri. Dacă ar fi să ne calificăm ar fi ceva senzaţional. Nu suntem nici pe departe la nivelul lor. Nu ne predăm, dar sunt cel puţin cu o clasă peste noi. Pentru noi e o realizare incredibilă că am ajuns în Europa. Am avut un noroc uriaş că am întâlnit în turul 1 cu o echipă din San Marino", a declarat Marijan Pusnik, în cadrul unei conferințe de presă.

Rudar Velenje - FCSB se joacă joi, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
119504918941829
Gyr Gyr  •  26 Iulie 2018, 08:59

apoi iata pretul de a nu concilia istoria noastra pe care nici azi nu o stim. tot roller sau esca pe prima pagina in cartea de istorie ar fi si mai grav daca ne-ar acuza. pai poti vorbi de paulescu sau de eliade? de nae ionescu si mircea vulcanescu? de vasile voiculescu de staniloae si galeriu sau calciu? pai nu pentru ca erau legionari. ei si? cindva se va face dreptate pentru ca nu este just azi sa vorbesti de becali de olandezul van ghelie de brancu si maruta sau de dan voiculescu si sa-l treci la index pe mircea vulcanescu pe pamfil seicaru. poate in viata asta vor fi recunoscuti ca patrioati ca oameni de cultura romani adevarati . pina atunci vedeti ce mai face numarul unu mondial si ...esca.

para.para
para.para  •  26 Iulie 2018, 10:20

Hai sa fim seriosi, antrenorul lui Rudar stie ca echipa promovata agresiv de voi se numeste fc fcsb. UEFA, marea UEFA pe pagina oficiala scrie clar negru pe alb Rudar Velenje - FCSB (https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2019/matches/round=2000987/match=2024805/index.html).

119504918941829
Gyr Gyr  •  26 Iulie 2018, 08:56

croatii neam de tradatori dupa cum ii fac sirbii. asa ca ii asteptam la noi si *** ei si? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează