INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RUDAR VELENJE - FCSB, JOI, 18:30, PRIMATV, GSP

RUDAR - FCSB // Nicolae Dică anunță schimbări în echipa de start: "Prea multă tevatură legată de sistem" » Ce jucători de la Rudar îl sperie: "Ne pot surpinde"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 12:36

FCSB va juca joi, de la ora 18:30, în deplasare, cu slovenii de la Rudar Velenje, în turul II al preliminariilor Europa League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima TV.

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu Rudar Velenje și a caracterizat echipa slovenă.

"Va fi un meci greu, contra unei echipe care vrea mereu să aibă posesia. În plus, Rudar are jucători foarte buni pe contraatac, foarte rapizi, care ne poate surprinde. Radic și Parfitt sunt doi dintre acești jucători. Chiar dacă au pierdut ultimul meci oficial, cel cu Maribor (n.r. 0-5), ne așteaptă o partidă grea. Slovenii sunt agresivi și schimbă des sistemele de joc, chiar și de trei ori în timpul unei partide. Trebuie să fim concentrați. Vreau altă atitudine și mai multă determinare.

Suntem toți dezamăgiți după înfrâgerea cu Astra. Acum vrem să arătăm că a fost doar un accident. Trebuie să fim pregătiți pentru partida de mâine și să dăm totul", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

"Prea multă tevatură legată de sistemul de joc"

Nicolae Dică a dezvăluit că va face mai multe schimbări în echipa de start și a vorbit despre sistemul de joc al echipei sale.

"Gnohere este bine acum. Încă nu e 100% din punct de vedere fizic pentru că are doar 18-20 de zile de pregătire cu întreaga echipă. Dar va fi în lot. Sigur vor fi schimbări în echipa de start.

Văd că e foarte mare tevatură în legătură cu sistemul de joc. Nu contează dacă e 4-3-3 sau 4-2-3-1. În dinamica jocului se schimbă de multe ori. Aș putea vorbi ore întregi despre cele două sisteme. Important e ca mâine să ne mișcăm bine și să oferim celui care are mingea mai multe posibilități de pasare", a adăugat antrenorul.

Cum ar putea arăta FCSB joi, în Slovenia: Bălgrădean - Benzar, Planici, Momcilovici, Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Moruţan, Teixeira - Fl. Tănase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
310712189669849
Petru Grecu  •  25 Iulie 2018, 19:40

Ciobanul ala prost e devina daca n-ar fi el Steaua ar lua toate campionatele si ar straluci in Europa. El crede ca vinde si cumpara jucatorii ca la oi, ia o *** dă-mi un berbec. *** de aia nu vin antrenori buni la steaua,ca tata sumudica de aia a plecat nbudescu ca nu ai ce sa faci cu ghiolbanul de gigi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  25 Iulie 2018, 19:34

Desi imi calc pe inima va urez sincer bafta cu slovenii,cred ca o sa cistigati acolo..Cu Dinamo meciul va fi insa mult mai greu.Forza Craiova!

151592498570822
Relu Stefanescu Stefanescu Relu  •  25 Iulie 2018, 18:57

Sa intre bizonu nu vom bate

Vezi toate comentariile (11)
Comentează