INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - OSC LILLE, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rudi Garcia: "Nu vrem să fim favoriţi doar pe hîrtie, trebuie să arătăm în teren"

rudi garcia
rudi garcia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2010 00:00

Antrenorul Rudi Garcia (Lille) a declarat într-o conferinţă de presă că echipa sa va juca la victorie în meciul cu FC Vaslui din prima manşă a play-offului Ligii Europa, pentru a lua o opţiune serioasă de calificare.

"Adil Rami este incert pentru acest meci. Vom vedea cum vor evolua lucrurile, dar nu ne vom asuma nici un risc în privinţa lui. Dubii avem şi în privinţa lui Cabaye. Nu am încă echipa de start în minte. Am adunat suficiente informaţii despre adversar. Pe lângă călătoria obositoare, va trebui să ne obişnuim şi cu temperatura ridicată. Am luat în calcul şi aceste aspecte. Nu vrem să fim favoriţi pe hârtie, vrem să arătăm pe teren că sîntem mai buni. Vaslui e o echipă eficientă, tehnică, practică un fotbal bun, un joc scurt. În primele patru etape din România au folosit 23 de jucători, ceea ce înseamnă că încă se caută formula. Nu se va stabili nimic după prima manşă, dar dacă vom lua o opţiune pentru calificare ar fi foarte bine. Vom juca la victorie", a spus Garcia.

Căpitanul echipei franceze, Rio Mavuba, a afirmat că jucătorii sunt motivaţi înainte de meciul de joi. "Ne aşteptăm la un meci special la Vaslui, va fi o experienţă interesantă", a spus Mavuba.

Fundaşul Franck Beria a afirmat că jucătorii francezi au urmărit înregistrări video cu meciurile echipei din Vaslui. "Ştim că nu va fi deloc uşor, nu trebuie să subestimăm Vasluiul, deoarece adversarii vor fi foarte motivaţi de ideea de a juca împotriva noastră şi doresc şi ei să continue cursa europeană. Oricum, nu vrem să facem din acest joc unul mai dificil decît e. Trebuie să-i luăm în serios pe români", a declarat Beria.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
steregr
steregr  •  18 August 2010, 15:53

succes vaslui

pinteat
pinteat  •  18 August 2010, 14:58

oamenii astia anul trecut au impartit cate 4 boabe la echipe ca monaco sau lyon...si n-a plecat nimeni de la echipa, asa ca pt vaslui va fin un meci greu de tot...

jardel
jardel  •  18 August 2010, 14:41

hai k deja vad lumea de sus astia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează