INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - LILLE 0-0

Rudi Garcia: "Pregătim returul cu intenţia clară de a ne califica"

vaslui-lille
vaslui-lille

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

FC Vaslui a încheiat la egalitate, 0-0, partida tur din play-off-ul Europa League, în faţa celor de la OSC Lille. Antrenorul francezilor, Rudi Garcia, a declarat că rezultatul obţinut de echipa sa este unul foarte bun, care le permite să se gîndească la calificarea în grupe.

 

"A fost o partidă echilibrată. Ambele echipe şi-au creat oportunităţi de a marca, fără a le concretiza. Pentru noi, un rezultat de egalitate obţinut în deplasare, în competiţiile europene, reprezintă un succes. Acum ştim ce ne rămîne să facem în retur pentru a ne califica. Ştiam că va fi o partidă dificilă, iar asta s-a văzut pe teren", a declarat Rudi Garcia, tehnicianul francezilor.

"După pauză, am controlat mai bine partida, chiar dacă Vaslui a rămas la fel de periculoasă. În prima jumătate a meciului, nu ne-am descurcat foarte bine. Am rămas vigilenţi, pentru că românii sînt foarte buni la jocul aerian. Deocamdată ne vom concentra pe deplasarea de la Sochaux, apoi vom pregăti meciul din retur, cu intenţia clară de a obţine calificarea", a adăugat Garcia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
suhy
suhy  •  20 August 2010, 15:03

@ricifourgroup Esti roman???daca da,cate clase ai???

ady_munchen
ady_munchen  •  20 August 2010, 12:09

Vaslui s-a prezentat cel mai bine dintre toate echipele,cred si sper ca se vor califica!!!Cu putina sansa isi puteau rezolva calificarea din primul tur,dar nu-i nimic si acolo pot face un meci bun.Ricifourgroup u vezi in ce hal scrii?nu iti este rusine sa postezi comentarii??in loc sa spurci limba romana cu fiecare exprimare de-a ta..mai bine lasi comentariile pe net si pui mana pe o carte de gramatica..este rusinos k exista oameni care habar nu au sa scrie

manuz09
manuz09  •  20 August 2010, 11:26

bvo Fc Vaslui!!!voi si Poli Timisoara a-ti fost exceptionali!!!bvo baieti!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează