INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INTER - CFR CLUJ, JOI, 14 FEBRUARIE, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ruşii au divulgat tactica CFR-ului » Paulo Sergio va folosi 5 fundaşi şi doi închizători în deplasarea de la Milano

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 01:34

Site-ul oficial al lui Rubin Kazan l-a dat de gol pe antrenorul portughez, publicînd poze de la amicalul de marţi, din care se pot desluşi planurile sale tactice


Paulo Sergio a cerut ca amicalul dintre Rubin Kazan şi CFR Cluj să nu fie televizat şi a stopat accesul presei la ultima repetiţie concludentă înaintea confruntării din Europa League. Portughezul vrea să cîştige duelul tactic cu Stramaccioni şi a pregătit o tactică specială. Sergio şi-ar fi dorit ca aceasta să rămînă secretă, dar site-ul oficial al celor de la Rubin Kazan a publicat imagini de la disputa de marţi, inclusiv o imagine cu jucătorii celor două echipe salutîndu-se la mijlocul terenului înaintea fluierului de start.

5-4-1, scopul scuză mijloacele
Antrenorul lusitan va folosi 5 fundaşi la Milano şi va juca fără un atacant autentic. Kapetanos e oricum accidentat şi, deşi va fi recuperat pînă pe 14 februarie, nu e un atacant care să stimuleze jocul de contraatac. Rui Pedro va ocupa poziţia de vîrf împins şi va căuta să intre în combinaţii cu aripile Maah şi Camora. Paulo Sergio i-a mai folosit pe final pe Maftei şi Bjelanovici. Meciul a fost decis de autogolul lui Marcano, din minutul 85.


Echipa folosită cu Rubin Kazan
Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, I. Rada, Sepsi - Maah, Godemeche, G. Mureşan, Camora - Rui Pedro. Antrenor: Paulo Sergio. Au mai jucat: Bjelanovici, Maftei


decl
"Am demonstrat deja în Champions League că putem face faţă oricărei echipe. Avem forţa necesară să trecem de acest tur"
Ionuţ Rada, fundaş CFR Cluj

"Deja s-a cam conturat primul unsprezece cu Inter şi s-a cristalizat tactica. Îmi cer scuze pentru faptul că am închis partida, dar a fost dorinţa lui Paulo pentru că vor fi nişte lucruri schimbate faţă de ce a obişnuit CFR-ul"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Lista pentru "dubla" cu Inter:
Portari: Felgueiras, Stăncioiu, Mincă
Fundaşi: Ivo Pinto, Sepsi, Maftei, Piccolo, Cadu, Rada, Camora
Mijlocaşi: G. Mureşan, D. Valente, Hora, Godemeche, Celestino, Rui Pedro
Atacanţi: Kapetanos, Maah, Bjelanovici

Deac şi Weldon, sacrificaţi
Paulo Sergio a putut face maximum 3 modificări în lista cu fotbaliştii cu drept de joc în Europa. Antrenorul i-a adăugat pe listă pe Maah, Hora şi Celestino. Deac şi Weldon au fost lăsaţi în afara lotului. Alegerile sînt de ordin tactic. Celestino a fost ales din cauza faptului că Sergio mai are doar doi închizători, pe Godemeche şi Gabi Mureşan. Hora a fost preferat înaintea lui Deac pentru că ex-bistriţeanul poate juca şi în spatele vîrfurilor.

Obiora, confirmat
Iuliu Mureşan a recunoscut ieri că-l va transfera pe nigerianul Nwankwo Obiora. Mijlocaşul a ajuns cu reprezentativa Nigeriei în finala Cupei Africii pe Naţiuni, după ce "vulturii nigerieni" au trecut în semifinale de Mali. "Va veni la CFR după terminarea acestei competiţii", a spus Mureşan. Fotbalistul a fost împrumutat pînă la vară, cînd CFR îl poate transfera definitiv.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
tigruzzu
tigruzzu  •  08 Februarie 2013, 09:00
Postat de cata82 pe 07 Februarie 2013, 10:35

Gazeta Sporturilor face publica tactica secreta a CFR-ului cu o saptamana inainte de meciul cu Inter pentru ca le pasa de sport si sustin fotbalul romanesc.

Păi, nu spuneam eu? 5TEAUA = CANCERUL FOTBALULUI ROMÂNESC !

c24
c24  •  07 Februarie 2013, 23:20
Postat de cata82 pe 07 Februarie 2013, 10:35

Gazeta Sporturilor face publica tactica secreta a CFR-ului cu o saptamana inainte de meciul cu Inter pentru ca le pasa de sport si sustin fotbalul romanesc.

Stai linistit ca n-au priceput nimic. Nici vorba ca Paolo Sergio sa fi jucat 5-4-1, a fost un 4-3-3, ]n care defensiv s-a urmarit blocarea flancului drept. Cine a vazut Interul jucand stie ca acolo e concentrata forta lor ofensiva. Atacurile au fost purtate de tandemul Maah- Pedro in zona lui Chivu. Ru;ii au avut aparatori mai rapizi si mai mobili. Celor doi le-au iesit trei patru faze bune. Ingrijorator e ca rateaza usor.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2013, 18:19

Succes CFR! Nu suntem noi antrenori

Vezi toate comentariile (14)
Comentează