INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

"Să decidem calificarea din tur!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2009 00:00

Bergodi spune că Steaua n-a fost foarte norocoasă la tragerea la sorţi şi dă asigurări că nu va risca absolut nimic în "dubla" cu Ujpest

- Domnule Bergodi, veţi debuta împotriva lui Ujpest. E bine, e rău?

- Nu este o echipă care provine dintr-un campionat slab. Am fi putut, de exemplu, să picăm cu alte formaţii din ţări care au un fotbal de un nivel slab, cum ar fi Malta.

- Sînt motive de îngrijorare?

- Ei, nu. Să fim serioşi, Steaua porneşte ca favorită, chiar dacă această afirmaţie a mea poate trăda o lipsă de modestie.

- Ce ştiţi despre Ujpest?

- Mai nimic în acest moment şi asta mă precocupă poate cel mai mult. Totuşi, pînă la ora meciului direct vom avea toate informaţiile. Ce vă pot asigura e că nu vom juca "dubla" cu Ujpest cu ochii închişi.

- E un avantaj că primul meci va fi în Ghencea?

- Nu ştiu dacă e avantaj sau dezavantaj, dar ce ştiu e faptul că trebuie să tranşăm calificarea încă din primul joc.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (4)
 •  23 Iunie 2009, 22:28

IL ROAGA PE BERGODI SA-I CEARA LUI BECALI URMATORII JUCATORI - BOZOVICI - TYAGO - BULGARUL DIMITROV -JUCATOR DE NATIONALA POLIVALENT - MIJLOCAS STANGA OFENSIV PESTE CESINHA ESTE RAPID -SI COORDONATOR DE JOC - SI PE MANSOUR ESTE MAI TANAR CA PEPE . CU EI CASTIGAM TITLUL PE CARE IL DORIM DUPA 3 ANI .

 •  23 Iunie 2009, 09:52

La ultimele alegeri toti ungurii au fost la vot,romani doar a 10-a parte.La fel va fi si in tribuna.O sa fie plin de unguri de o sa ne strice cheful de fotbal si de viata.Haideti macar acuma la stadion sa nu ne rada ungurii in nas.

 •  23 Iunie 2009, 08:10

asta e un interviu inventat de voi....de fapt acele 4 intrebari le putea pune si "badea gheo" din varful muntelui...si pariu ca mai gasea el cateva.....varza jurnalisti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează