INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OŢELUL - RAPID 1-1

Sabău rămîne optimist: "Sigur o eliminăm pe Heerenveen"

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 iulie 2012 23:49

Ovidiu Sabău vede evoluţia modestă a Rapidului de la Galaţi precum un duş rece înaintea duelului cu olandezii


- Domnule Sabău, sînteţi mulţumit de modul în care arată Rapidul?
- Nu, n-am cum! În prima repriză am avut dificultăţi mari, nu am reuşit să ajungem la finalizare şi am jucat prea mult înapoi. Dar mi-am dat seama că nu putem mai mult în momentul de faţă! Plătim pentru ce s-a întîmplat în pregătiri! Am obţinut un punct important la Galaţi, mai ales că se vede clar că suferim. Greşim foarte uşor pase simple, nu avem ritm, sîntem greoi.

- Şi ce e de făcut?
- Trebuie să mă descurc în aceste condiţii, n-am ce să fac! Vor mai veni şi jocuri mai uşoare, dar sînt extrem de îngrijorat. Sînt supărat, trebuia să arătăm altfel după pregătiri.

"Sper să-l bat pe Van Basten"
- Contează şi absenţele pe care le aveţi în prezent?
- Cu siguranţă! Codrea e total nepregătit, la fel şi Marius Constantin. Cu Oţelul a tras de el ca să reziste. Ilijoski şi Goga au venit tîrziu la antrenamente, Abrudan, Pancu, Burcă şi Herea sînt accidentaţi, Bozovici e doar la 70 la sută din potenţial, Renan n-are drept de joc. În aceste condiţii e greu să arătăm bine acum.

- Figueiredo cum vi s-a părut?
- S-a zbătut mult, dar a fost izolat! N-a fost ajutat nici de Goga, nici de Teixeira. Eu am încredere în el în continuare, dar trebuie să-i oferim baloane, altfel nu poate marca.

- Să înţelegem că, în Europa, Heerenveen e favorită la calificare?
- Nu! Mergem în Olanda să ne calificăm, cu gîndul ăsta vom aborda această dublă. Echipa are caracter şi va reacţiona pozitiv. După această partida nereuşită, vom face un meci bun. Sînt convins că vom trece de olandezi, veţi vedea.

- Cum vedeţi duelul cu Marco van Basten?
- Interesant, sper să-l cîştig eu.

"Mă doare că arătăm rău. Noi sîntem Rapid şi trebuie să jucăm mai bine decît orice adversar al nostru. Trebuie să găsim soluţii cît mai repede"
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
inginerul.
inginerul.  •  02 August 2012, 21:58

vai de capul nostru... deja e 3-0. Putorile astea sunt platite regeste si sunt dezastru....

rapidista_96
rapidista_96  •  31 Iulie 2012, 21:50

Nu prea sunt sanse cu Heerenveen din cauza faptului ca Sabau nu este de Rapid.In loc sa ii introduca pe teren pe cei mai valorosi el promoveaza non-valorile,iar din aceasta cauza jocul Rapidului are mult de suferit.Mi-e dor de acel Rapid care te facea sa treci de la agonie la extaz si invers intr-o secunda,de acel Rapid imprevizibil care te facea sa razi sau sa plangi ca un copil,de Rapidul acela spectaculos care era in stare sa bata pe oricine,dar pierdea cu un adversar anonim.Rapid inseamna spectacol,e ceva unic,dar din pacate in ultimul timp nu am mai vazut un asemenea Rapid cu care ne-am obisnuit pana acum,am vazut doar o echipa defensiva,fara sclipiri si meciuri de povestit nepotilor

martinez.fzr
martinez.fzr  •  31 Iulie 2012, 20:56
Postat de marcu_r pe 31 Iulie 2012, 04:40

Sabau, nene esti slab, nu inteleg la ce a trebuit tu sa vii la Rapid si pe langa ca esti slab mai visezi ca o sa elimini pe Heerenveen. O sa te elimini tu singur de pe banca Rapidului.

ce suporteri de tastatura...RAPIDul nostru arata rau nu e de ascuns dar acum trebuie sustinut mai mult ca oricand! Sabau asa slab cum il consideri tu e singurul antr. care are coloana vertebrala si spune lucrurilor pe nume...Marcule nu e usor sa faci echipa cu Surdu,nu e usor ca in loc de antr cu mingea si jocuri amicale tu sa bagi sala de forta si fotbal de sala...te rog frumos sa nu mai vb in necunostinta de cauza!Daca nici de Heerenveen nu putem trece inseamna ca nu meritam sa jucam in europa asta e clar,daca vrei perfomanta nu te poti impiedica de Heerenveen!!Eu am incredere in voi baieti, capul sus SUNTEM ALATURI DE VOI!! FZR

Vezi toate comentariile (19)
Comentează