INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID-HEERENVEEN 1-0

Sabău ştie motivul eliminării din Europa League: "Diferenţa a făcut-o numărul de goluri"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 00:30

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit după eliminarea din Europa League. Atrenorul Rapidului spune că diferenţa dintre ei şi olandezi a făcut-o doar numărul de goluri înscrise.

"Diferenţa dintre noi şi ei a făcut-o golurile. Ei jucat mult mai bine ca noi în tur, au înscris de 4 ori. Şi noi am jucat mult mai bine ca ei aici, dar nu am înscris. Încet, încet nu am mai avut forţă. A fost orgoliul nostru la mijloc.

Am ieşit cu capul sus din această ediţie a Europa League. E bine că au reuşit să se motiveze după o săptămînă grea. S-a văzut ambiţie, dăruire şi asta înseamnă că sîntem pe drumul cel bun", a spus "Motul" la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
uniqueboy
uniqueboy  •  10 August 2012, 11:42
Postat de danibozovici1 pe 10 August 2012, 00:16

BAI SABAU!!BAI NENE CAT MAI AI DE GAND SA NE CHINUI CU PICATURA SURDULEASCA????BA NENE GATA M-AM SATURAT ALEARGA,SE DARUIESTE,ALEA ALEA DAR TU ESTI CHIAR ORB FRATE???NE-AM SATURAT!!!DEGEABA ALEARGA 9 PROSTI ....CAND AJUNGE MINGEA LA EL GATA,GAME OVER!!!

mai taci ba din gura ca surdu a mai jucat cv fata de petarda aia de ilijoski de ala dc plm nu comentezi?

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  10 August 2012, 01:34
Postat de cosmin-niko pe 10 August 2012, 00:20

fane grigorie nu poate fi titular,daca vrei sa faci o echipa competitiva uita-te la el dupa minutul 70 termina benzina si nu se deplaseaza cu mai mult de 5 KM pe ora viteza,el nu stie ce-i ala sprint o fi tehnic dar franeaza mult jocul

Pun pariu cu oricine ca Fane Grigorie nu stie sa suteze in plin in minge.Daca-l pui sa suteze de la 40 de metri n-ajunge mingea la poarta.El suteaza in minge bagand si putin interior,altfel nu poate.In rest e tehnic,dar teoretic n-ar avea ce sa caute un astfel de jucator in prima liga,dar cum Liga 1 nu e de valoare,Fanica e printre cei mai vechi si buni jucatori.Pe Wesley ni l-a luat arabii,daca Kapetanos mai da 4-5 goluri ni-l ia si pe asta...si iar ajung rapidistii si dinamovistii sa se bata pe Fanica.Avem campionat mediocru,iar la acest nivel ne ridica jocul Pandurilor,ca altfel nici mediocrii n-am fi:)

cosmin-niko
cosmin-niko  •  10 August 2012, 00:20
Postat de danibozovici1 pe 10 August 2012, 00:16

SI CU FANE CE-AI MA? Comentariul tău...

fane grigorie nu poate fi titular,daca vrei sa faci o echipa competitiva uita-te la el dupa minutul 70 termina benzina si nu se deplaseaza cu mai mult de 5 KM pe ora viteza,el nu stie ce-i ala sprint o fi tehnic dar franeaza mult jocul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează