INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE - RANGERS

VIDEO Scenografie controversată a ultrașilor sârbi, la meciul cu Rangers » Atac la adresa SUA și NATO: „Să dăm păcii o șansă”

Fanii sârbi au etalat o scenografie specială la meciul dintre Steaua Roșie Belgrad și Rangers, scor 2-1, returul optimii de finală din Europa League. În tur, scoțienii câștigaseră cu 3-0 și au mers mai departe.
Fanii sârbi au etalat o scenografie specială la meciul dintre Steaua Roșie Belgrad și Rangers, scor 2-1, returul optimii de finală din Europa League. În tur, scoțienii câștigaseră cu 3-0 și au mers mai departe.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 22:38 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 00:49

Fanii sârbi au etalat o scenografie controversată la meciul dintre Steaua Roșie Belgrad și Rangers, scor 2-1, returul optimii de finală din Europa League. În tur, scoțienii câștigaseră cu 3-0 și au mers mai departe. 

Ultrașii sârbi, în special cei ai marilor rivale Steaua Roșie și Partizan, sunt recunoscuți pentru devotamentul și inventivitatea prin care reușesc să își facă glasul auzit. 

Coregrafia de la meciul Steaua Roșie Belgrad - Partizan Belgrad care a șocat întreaga lume! Ce înseamnă, de fapt
SERBIA
Coregrafia de la meciul Steaua Roșie Belgrad - Partizan Belgrad care a șocat întreaga lume! Ce înseamnă, de fapt

Scenografie controversată în Steaua Roșie - Rangers

Astăzi, în peluză au apărut mesaje de mari dimensiuni, în care fanii enumeră incursiunile militare, mai exact țara și anul, pe care Statele Unite ale Americii și aliații din NATO le-au făcut pe teritoriul altor țări. 

Suporterii sârbi au tras și o concluzie: „Tot ce spunem este că ar trebui să dăm păcii o șansă”.

În ultimele săptămâni, după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina, mii de sârbi s-au strâns pe străzile din Belgrad pentru a-și arăta susținerea față de Rusia. Cele două națiuni sunt legate de o veche prietenie, popoare slave și ortodoxe la origini.

Inclusiv la meciul din Europa League, contra lui Rangers, mai mulți fani au întors drapelul Serbiei, astfel încât culorile să se potrivească cu cele ale Rusiei. 

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Imagini spectaculoase » Bucurie de nedescris în vestiar, după convocarea în premieră la naționala Franței

FOTO Cicâldău și Moruțan, OUT din Europa » Barcelona se impune cu mari emoții și se califică în sferturile UEL. Cicâldău a dat o pasă decisivă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (181)
ge0x
ge0x  •  19 Martie 2022, 11:41
Postat de mandpv964 pe 18 Martie 2022, 15:41

Da ma, greseala???? Libia greseala, Siria greseala? Ba prostule, dupa al doilea razboi mondial frontierele din Orientul Mijlociu au fost trasate de britanici in functie de interesele lor, nici gand de a tine cont de repere istorice. Kuweitul e gaselnita lor, tara asta n a existat, iar Irakienii au considerat ca le apartine. Nu te mai uita la Prost Tv....

Tu vorbești de țări conduse de dictatori criminali? A invadat SUA vreo țară democratică? Tu compari Ucraina cu Libia, Siria, Irak? Ești vai de capul tău. Au invadat și Afganistanul americanii? Eu am văzut că oamenii normali de acolo care vroiau să trăiască liberi și sa aibe drepturi, nu știau cum sa mai fugă odată cu retragerea americanilor. Nu cred că americanii fac ce fac rușii. Rușii sunt niște animale. Putin a declarat că democrația nu e pentru secolul asta. Cu alte cuvinte în Rusia o să o ducă bine cei care pupa picioarele dictatorului Putin. Până la urmă ce caută Putin in Ucraina? Că am văzut că nu îi vrea nimeni acolo. Nu îmi amintesc că americanii să lase în ruină țările în care au fost. Ucraina o să ajungă o ruină.

therealreddog33
therealreddog33  •  18 Martie 2022, 18:56
Postat de ucluj2011 pe 18 Martie 2022, 12:09

Păi din Ucraina pleacă mulți oameni pentru că au unde să plece , cine să-i primească! Și sârbii sau vietnamezii sau irakienii...etc...etc... ar fi plecat MULT MAI MULȚI de răul americanilor dacă ar fi avut UNDE să plece. Dar pe ăia nu-i primea nimeni. Cât despre maternitate și alte obiective civile bombardate , asta sa întâmplat și atunci când americanii au invadat țări. Nu au făcut-o nici ei și nici rușii intenționat , pentru că nimeni nu vrea să fie arătat cu degetul pentru niște lucruri care pe ei nu îi ajută într-un război. Dar se întâmplă. Nimic nu este perfect. Se numesc Collateral Damages cum spun americanii și așa a fost și va fi întotdeauna când este vorba despre un război. Iar bețivi , sunt peste tot. Nu spune niște lozinci pe care le-ai auzit pe ici pe colo. Ia uită-te la statistici să vezi care ar fi primele TREI popoare cele mai băutoare de alcool. O să rămâi surprins. Eu sunt printre cei care chiar sunt împotriva războiului , numai că pur și simplu m-au apucat bulumacii când am început să văd această gre-țoasă ofensivă mediatică împotriva lui Putin , și atunci mi-am spus că nu este OK , pentrtu că au fost MULȚI înaintea lui care au făcut MULT MAI RĂU pentru motive MULT MAI MICI. Mă deranjează nespus de mult ipocrizia , ridicolul , minciuna judecata cu dublă măsură... Trebuie să mă opresc , că dacă ÎNCEEEEP.... mă apucă Paștele și tot nu termin.

Cred ca vom rămâne cu opinii diferite. Rusii sunt de departe primii la bautură, crede-mă, am cunoscut destui, nu vorbesc din cărți. Cei aduși sa omoare oameni nevinovați sunt din Cecenia, Siberia etc, total abrutizati. Poți cauta de curiozitate, au postat singuri filmulețe pe net, în care trag în ucrainieni cu rachete și râd.. În maternitate și în adăpostul ala s-a tras intenționat. Iar în Vietnam s-au luptat rusii cu americanii, în mod deghizat. Nu spune nimeni ca a fost bine ce au făcut, din contra. Dar atrocități ca in Ucraina - împotriva civililor, nu vorbesc de armata - totuși nu s-au întâmplat. Se întâmplă ca am avut ambii bunici prinși în lagăr de rusi și ținuți 3 ani prizonieri.. Nu vrei sa simți pe pielea ta ce "oameni" sunt barbarii ăștia, crede-mă..

113572341134771
Alex Alex  •  18 Martie 2022, 17:24

De Grenada ai auzit dasteptule, dar vietnam de ce nu era o țară pașnică ca nu era in razboi cu statele unite era un conflict intern in care a intervenit SUA, dar invazia eșuată din golful porcilor doar pt ca un dictator sustinut de ei cazuse, dasteptii ca tine fac comparatii de prompteriste semianalfabete care pana acum 20 de zile nu stiau unde este ucraina pe hartă, in mentalitatea ta unul ca lukhasenko(dictator si criminal clar asta) este un nenorocit(de acord) in schimb un dictator sustinut de americani ăla este asa mai soft, pe lângă asta, priveste banerul mai bine acele țări nu erau in razboi cu sua nu atacasera sua, pe langa asta in alte cazuri au fost suficiente cozi de topor care au rezolvat lucrurile pt ei, vai mama ta de propagandist tu ești ala care te injuri si jignesti pt un partid sau altul iar ăia apoi fac busines impreuna si râd de dasteptii ca tine care se agita pt ei si îi albesc ca domne ce buni si morali sunt, salveaza țărișoara

Vezi toate comentariile (181)
Comentează