INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PRELIMINARII EUROPA LEAGUE

Scor fluviu în preliminariile din Europa League » În tur a fost 2-2, în retur totul a luat-o razna: 9-2!

Foto: dvsc.hu
Foto: dvsc.hu

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 19:48

Ungurii de la Debrecen şi letonii de la Skonto Riga au oferit un meci de senzaţie. Gazdele au învins cu scorul neverosibil de 9-2 formaţia din Letonia în turul doi preliminar al Europa League.

Nimic nu avea să anunţe această desfăşurare de forţă a maghiarilor, mai ales după ce în tur scorul a fost egal, 2-2. Acum Debrecen a deschis scorul încă din minutul 7, iar după prima repriză era deja 5-0.

Printre marcatorii celor de la Debrecen s-a numărat şi atacantul olandez Geoffrey Castillion, 24 de ani, care a jucat 11 partide pentru Universitatea Cluj în sezonul trecut. Castillion a înscris ultimul gol al formaţiei sale.

Debrecen va juca în turul trei preliminar împotriva învigătoarei din partida Rosenberg - KR Reykjavik. În tur, norvegienii s-au impus cu 1-0.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
magura
magura  •  29 Iulie 2015, 08:45
Postat de randoom_._ pe 23 Iulie 2015, 21:31

hai sa fac eu un rezumat simplu al rapidului si a lui dinamo in ucl: rapid nu a castigat niciodata nici macar un meci in turul 2 ucl. iar dinamo nu a castigat niciodata niciun meci in turul 3 ucl. simplu.

Ce sa zici si tu, un fcsb-ist oarecare...

thereem
thereem  •  24 Iulie 2015, 08:46
Postat de allosaur pe 23 Iulie 2015, 22:26

Sa spui ca Steaua are un record de infrangeri in UCL( ceea ce din pacate este adevarat) din postura unui suporter Rapidist sau Dinamovist, e ca si cum ai spune ***"!

buna comparatia...:)....doar ca voi va duceti in ucl sa incercati sa faceti sex cu aia si va treziti de fiecare data sexati pe la spate. Altii raman acasa,dar macar nu se lauda ca au facut sex,***. :) Fara suparare si fara rautate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  24 Iulie 2015, 07:10

Vezi toate comentariile (14)
Comentează