INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA, JOI, ORA 20:00, PRO TV

Scouterul lui Twente la meciurile Stelei surprinde: "Sheriff a fost mai bună în Ghencea, meritau victoria"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2009 00:00

Omul care a urmărit-o pe Steaua în confruntarea cu Sheriff din urmă cu două săptămîni, Evert Bleuming, consideră că moldovenii ar fi trebuit să se impună în Ghencea, dar spune că roş-albaştrii nu trebuie subestimaţi.

"Sheriff a fost mai bună decît Steaua acum două săptămîni, ar fi meritat mai mult. Totuşi, românii nu sînt deloc o echipă slabă. Inconstanţa din rezultate este determinată de tinereţea lotului de care dispun. Au probleme la finalizare, în ultima etapă din campionat au făcut doar 0-0 cu FC Braşov.

Trebuie să ne concentrăm la maximum, să ne concentrăm la fel cum am făcut-o în partida cu Fenerbahce. Avem nevoie de încă o zi mare pentru a ne impune", a spus Bleuming, citat de publicaţia Voetbal International.

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (6)
 •  01 Octombrie 2009, 22:04

stim ca rapid e vesnic echipa momentului si ionita si bubita din atac sunt cei mai tari....pacat ca nu e in europa sa intre la comparatii(ca asa orice maimutoi din tribune se lauda ca 'dadeam si io gol de acolo');numai ca steaua joaca din iulie si e inca in program! o trage in jos gunoiu d la oficiala si slugile lui

arkan1923
arkan1923  •  01 Octombrie 2009, 19:56

ok,dar cu ce surprinde respectivul??? adica mai exista cineva care considera ca in meciul cu moldovenii,meritau mai mult?crede cineva ca in grupa asta,steaua e peste vreuna dintre combatante?e cineva care neaga faptul ca steaua joaca orice numai fotbal nu in ultima perioada,ca are un lot extrem de subtire si mult redus valoric? daca da...inseamna ca noi ceilalti suntem luati la misto.

 •  01 Octombrie 2009, 15:34

are dreptate steaua a jucat slab cu sheriff

Vezi toate comentariile (6)
Comentează