INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPELE EUROPENE

Se mai întîmplă şi aşa: România a ajutat Germania! » Cum i-au salvat românii pe nemţi

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 10:43

România s-a calificat în primăvara europeană cu două echipe, CFR Cluj şi Steaua, ambele în Europa League. Astfel, din cele 5 participante cu care ţara noastră a plecat la drum, a rămas cu două.

Singura ţară care a rămas în competiţie cu toate echipele este Germania, dar şi acest lucru a fost obţinut din partea unui ajutor nesperat.

Un lucru nemaiîntîlnit poate pînă acum în cazul nostru e faptul că Germania s-a aflat la mîna României în privinţa obţinerii unei calificări în primăvară.

Stuttgart a mers mai departe doar datorită faptului că Steaua n-a pierdut la Copenhaga şi trupa lui Labbadia, în ciuda eşecului de acasă cu Molde, a terminat pe doi.

În aceste condiţii, graţie României, Germania e singura ţară din Europa care s-a calificat în primăvară cu toate echipele cu care a pornit la drum, 7 din 7.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (13)
razvan99x
razvan99x  •  08 Decembrie 2012, 13:14

anii trecuti a fost schalke care a salvat steaua si apoi sau reintalnit dupa doar 2 tururi asa ca parca vad ca o sa ne scoata stuttgart...ca multumire ...iar faza e ca noi luptam poentru acel punct care ne poate duce iar in CL direct deci nu puteam vinde meciul

steaua.libera
steaua.libera  •  08 Decembrie 2012, 13:13
Postat de magus1349 pe 08 Decembrie 2012, 13:06

... si inca o chestie : In limba română nu există adjectivul (substantivizat nici atat ) ”frustrat”, e o inventie a lu' MM .

Cuvantul exista, dar nu e nici substantiv nici adjectiv. E forma participiala. Fara nicio urma de malitiozitate, te indemn sa te informezi despre Participiu.

magus1349
magus1349  •  08 Decembrie 2012, 13:06
Postat de steaua.libera pe 08 Decembrie 2012, 11:13

Ce mentalitate de frustrat ai, scuza-ma ca-ti zic. Pe tine te intereseaza mai mult sa moara capra vecinului decat sa fie sanatoasa capra ta! 1. Stuttgart ne-a batut c-au fost mai buni. De ce ar trebui sa-i uram? Nu vad niciun motiv. 2. Romania duce o lupta directa cu Danemarca in privinta coeficientilor.

... si inca o chestie : In limba română nu există adjectivul (substantivizat nici atat ) ”frustrat”, e o inventie a lu' MM .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close