INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BACKA TOPOLA - FCSB

Se mai joacă meciul Topola - FCSB? Apare un pericol major, deși până diseară nu se mai face niciun test COVID!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 10:42 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 11:17

Meciul Topola Backa - FSCB din turul 2 preliminar al Europa League e programat în această seară, la ora 22:00, în direct pe Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro. Dar se mai poate juca partida? FCSB are 18 cazuri de Covid (9 jucători + 9 membri ai staffului) și a rămas cu 14 jucători pe care-i poate pune diseară pe foaie. 

Conform regulamentului UEFA, meciul Topola Backa - FSCB se poate desfășura dacă o echipă are cel puțin 13 jucători valizi, printre care un portar. 

La această oră, echipa finanțată de Gigi Becali nu e în pericol să piardă meciul la „masa verde" întrucât până diseară nu mai poate fi solicitat și efectuat niciun test. 

În Protocolul Medical pentru competiții, UEFA prevede ca ultimul test înainte de disputarea unui joc să fie efectuat în preziua meciului, numită de forul european Match Day-1. 

Acest test nu e obligatoriu, dar poate fi cerut de autoritățile locale din țara de disputare a partidei. Alertați de numărul de mare de cazuri înregistrate până marți, sârbii au cerut testul, miercuri, iar azi dimineață au venit rezultate: încă 5 jucători au fost depistați pozitiv. 

FCSB are un singur portar valid cu Topola!

Deși FCSB nu mai poate pierde niciun jucător ca urmare a testării pozitive, există un risc ridicat ca meciul să nu se mai dispute. 

Asta se poate întâmpla dacă în orele rămase până la meci 2 dintre cei 14 fotbaliști rămași negativi vor acuza simptome care-i vor împiedica să stea fie și pe bancă. 

Un alt detaliu important este acela că FCSB are acum un singur portar valid: Răzvan Ducan (19 ani), recent revenit la roș-albaștri după ce sezonul trecut a fost împrumutat în Liga 2, la FC Argeș. În cazul în care Ducan ar deveni indisponibil, echipa fie va declara forfait! Dacă Ducan începe meciul şi pe parcurs se accidentează sau este eliminat, doar atunci poate fi înlocuit de un jucător de câmp!

Cum poate arăta FCSB: Ducan - Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru - Moruțan, Simion, Horșia - Man, Buziuc, Fl. Coman
Rezerve: Al. Pantea, R. Ion, Ad. Petre

VIDEO Stadionul pe care va juca FCSB cu Backa Topola "rivalizează" cu cele din Liga 3 din România

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Noi cazuri de COVID la FCSB! Echipa roș-albastră mai are doar 14 jucători valizi » Cum poate arăta echipa de start

Campania lui Gigi e anti-grupe! Gest fără precedent al lui Becali!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  17 Septembrie 2020, 19:20
Postat de 10aripa pe 17 Septembrie 2020, 17:43

Cu cine joaca sârbii in turul 3?

Le vom tine pumnii strânși fraților sârbi

10aripa
10aripa  •  17 Septembrie 2020, 17:43

Cu cine joaca sârbii in turul 3?

napocarrepublic
napocarrepublic  •  17 Septembrie 2020, 17:42
Postat de Silvio pe 17 Septembrie 2020, 17:13

Am umilit *** cu o echipa asemanatoare. Faptul ca jucam fara Tanase e un plus. Daca il aveam disponibil si pe Olaru, era perfect.

Asculta comanda la mine!!Alinierea .. Drepti.. Desfiintarea!!

Vezi toate comentariile (97)
Comentează