INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - VORSKLA, JOI, ORA 18.30, LIVETEXT PE GSP.RO

Şefii lui Dinamo deschid robinetul de bani în cazul unei calificări în grupe!

Şefii lui Dinamo deschid robinetul de bani în cazul unei calificări în grupe!
Şefii lui Dinamo deschid robinetul de bani în cazul unei calificări în grupe!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 12:47

Acţionarii dinamovişti spun că vor mai face achiziţii doar dacă echipa ajunge în grupele Europa League. Jucătorii lui Dinamo s-au legat şi ei de înfrîngerea suferită de alb-roşii în faţa ucrainenilor de la Vorska Poltava, turul play-offului pentru grupele Europa League şi au decis că returul trebuie cîştigat neapărat: ”Trebuie să rămînem uniţi, să nu fim ruşinea României!”.

"Vom mai investi cel puţin un milion de euro de vinerea viitoare, dacă o vom elimina pe Vorskla", a declarat unul dintre investitorii "cîinilor".

În primul rînd, şefii au de gînd să mai transfere cel puţin un fundaş, mai ales că pînă acum s-au ratat ţintele Găman, Bărboianu, Luchin, ajunşi la Astra, respectiv Vaslui. Pe lista roş-albilor au mai rămas Mera, Sepsi, Goga şi Curtean (toţi de la Timişoara) şi Firţulescu (U Craiova).

Torje are "linie" spre Kiev

Mijlocaşul dinamovist va trebui să facă meciul vieţii sale împotriva echipei din Vorskla, joi, de la ora 18.15, pentru că în tribune se vor afla oficialii lui Dinamo Kiev. Reprezentanţii clubului ucrainean vin la Bucureşti pentru a-l spiona pe Gabriel Torje. Suma de transfer dorită de Dinamo este de 4 milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
dan.atena
dan.atena  •  25 August 2011, 20:32

mai bine si-ar deschide mintile si ar privi cum arata echipa caci in europa nu avem fata(din pacate asta e realitatea)Unde este acea echipa(NEW DINAMO) pe care vrem sa ne bazam?????????????????

robert88
robert88  •  21 August 2011, 12:52

o rusine conducatorii astia.......se pare ca nu copos e zgarcitul in liga 1........vor performanta cu jucatori trecuti de 30 de ani,care in cateva luni nu vor mai putea tine ritmul.........si cu dragos grigore care nu stie pe ce lume e......:|

lucabogdan223
lucabogdan223  •  20 August 2011, 18:00

pai sa-l deskida pt k exact cum spunea domnul pelican la gsp....DINAMO nu mai are fundasi dreapta si stanga de 3-4 ani,Diabate nu e niciodata juktor de Dinamo pe cealalta parte de sezoane bune avem improvizatii.,.,.,.,,..,

Vezi toate comentariile (18)
Comentează