INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ 0-0

SEVILLA - CFR CLUJ 0-0. Păun, doborât de golul anulat: „Când am înscris parcă eram cel mai fericit om din lume. Nu credeam că mi se întâmplă mie”

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 00:27

CFR a remizat pe teren celor de la Sevilla, scor 0-0, dar a ratat calificarea în „optimile” Europa League din cauza regulii golului în deplasare (1-1 în turul de la Cluj). Alexandru Păun (24 de ani) a trimis mingea în poartă în minutul 87, dar reușita a fost anulată pentru un henț la Traore.

„E cea mai dezamăgitoare seară de când joc fotbal. Am muncit, am visat la această seară și acel gol ne-ar fi adus calificarea. Ăsta e regulamentul, trebuie să mergem mai departe. Când am înscris parcă eram cel mai fericit om din lume. Nu îmi venea să cred că mi se întâmplă mie asta. Când am vazut că așteaptă decizia VAR, am realizat că nu avem noi șansa să trecem de o așa echipă”,  a declarat Păun la TV Telekom Sport. 

CFR Cluj, miza pe titlu

„Încă de când eram copil visam să joc pe astfel de stadioane. Trebuie să ieșim cu fruntea sus. Am demonstrat că suntem o echipă unită și sper să nu ne oprim aici. Să luăm titlul pentru a treia oară aici, apoi să avem un parcurs și mai bun în Europa”, a explicat Păun. 

Vezi și:

EXCLUSIV Sevilla a pus ochii pe Andrei Burcă! Fundașul lui CFR Cluj a atras atenția prin evoluțiile sale

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
yangtzhe
yangtzhe  •  28 Februarie 2020, 15:04

VAR e la-nceput de drum (în Ro e în faza discursurilor caragialești liber-schimbiste), chiar și įn EL e aplicată în funcție de anotimp (primăvara). Pe măsură ce VAR-ul se va generaliza și regulile de interpretare a imaginilor-fazelor se vor adapta noii posibilități de a judeca fazele litigioase , va fi depășită și epoca de pionierat a milimetrilor iar ,,spiritul jocului" va recâștiga terenul pierdut.

yonkers
yonkers  •  28 Februarie 2020, 12:53

Pardon. In sferturi

yonkers
yonkers  •  28 Februarie 2020, 12:52

Nu plange Paune...Capul sus. Se intampla si la case mai mari. In semifinala de Champions League de anul trecut : Man City vs Tottenham. Varul a anulat un gol pt Man City pentru un ofside milimetric. Dar City s-a ridicat si anul asta va juca finala CL

Vezi toate comentariile (17)
Comentează