INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ

SEVILLA - CFR CLUJ // Declarația lui Gigi Becali, virală în Spania: „Președintele Stelei a găsit secretul succesului! Jucătorii lui CFR fac sex doar o dată pe săptămână”

Articol de - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 17:23

După 1-1 în tur, la Cluj, CFR și Sevilla joacă joi, de la ora 22:00, în returul 16-imilor Europa League. Cotidianul madrilen AS, care i-a încurcat fotografia lui Gigi Becali cu cea a vărului Giovanni Becali, scrie că „de aceea are succes duşmanul Stelei. Jucătorii sunt paradiți de Dan Petrescu la antrenamente!”.

  • Sevilla - CFR Cluj va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport

Spaniolii de la AS au făcut avancronica returului 16-imilor Europa League Sevilla - CFR Cluj preluând declaraţiile date de Gigi Becali, patronul FCSB. despre campioana României. „Secretul lor e sexul numai o dată pe săptămână. Preşedintele Stelei îl consideră cheia reuşitelor în acest sezon. Jucătorii sunt paradiți de Dan Petrescu la antrenamente şi de aceea se împreunează cu femeile mai puţin”.

Sursa citată a publicat şi atacul proprietarului din Pipera la adresa vedetei sale: „Dacă și Florinel Coman ar fi mai odihnit... însă el merge la împreunare și i se înmoaie genunchii! Ar trebui să aibă mai multă responsabilitate în viaţă, pentru că fotbalul e un joc de echipă şi el nu înţelege uneori. O să stea pe bancă și n-o să mai joace deloc!”. 

SEVILLA - CFR  CLUJ // Declarația lui Gigi Becali, virală în Spania: „Președintele Stelei a găsit secretul succesului! Jucătorii lui CFR fac sex doar o dată pe săptămână”

Match preview Sevilla - CFR Cluj

Citește și: 

Julen Lopetegui trage un semnal de alarmă: „Atenție! Ei sunt mai periculoși în deplasare decât pe teren propriu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  26 Februarie 2020, 19:20

Nea Gigi, pai sa nu mai faca deloc nene, sa vezi atunci rezultate. Asta e cand neuronul a facut scurt-circuit. Gandire de oameni care au in cap multimea Vida in loc de creier.

archibald
archibald  •  26 Februarie 2020, 18:48

Ciobanul ține lumânarea sau lămpașul! O fi voyeur!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează