INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ

SEVILLA - CFR CLUJ // Joan Jordan, pregătit de partida împotriva campioanei României: „Trofeul Europa League e sinonim cu echipa noastră”

Joan Jordan (dreapta), într-un duel cu Djokovic din partida tur // Foto: Reuters
Joan Jordan (dreapta), într-un duel cu Djokovic din partida tur // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 14:42

SEVILLA - CFR CLUJ // Joan Jordan (25 de ani), mijlocașul central al spaniolilor, a prefațat manșa secundă din „16”-imile Europa League cu formația din Gruia.

  • Returul dintre Sevilla și CFR Cluj este programat joi, 27 februarie, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus. În tur, rezultatul a fost 1-1.

„Cred că, ușor, ușor echipa câștigă încredere. Urmează un meci foarte important în Europa League și suntem pregătiți. Europa League e sinonim cu Sevilla și invers. Toată lumea de aici e foarte implicată în competiție, înseamnă mult pentru Sevilla.

Momentan, nu ne gândim la trofeu, ci la meciul cu CFR. Știm că am făcut multe lucruri bune în meciul tur, am avut ocazii să mai marcăm și cred că rezultatul din tur e bun. CFR e o echipă bună, va fi un joc complicat, ei au arătat pe teren propriu că sunt puternici, iar în deplasare pot fi periculoși”, a declarat Jordan în cadrul unei conferințe de presă.

VIDEO // Match Preview Sevilla - CFR Cluj

VEZI ȘI:

SEVILLA - CFR CLUJ // Ioan Andone a dat verdictul în privința calificării în „optimi”: „Ei sunt favoriți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  26 Februarie 2020, 18:03

In ultima etapa din Primera Divizion, Sevilla a batut cu 3-0 in deplasare. Oare cate-i da cfr-ului ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează