INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEMIFINALE

Scandalos! Ce cuvinte grele și-au aruncat Bruno Fernandes și Victor Lindelof

Bruno Fernandes și Lindelof, captură FOX
Bruno Fernandes și Lindelof, captură FOX

Articol de - Publicat luni, 17 august 2020 12:45 / Actualizat luni, 17 august 2020 13:09

Scene incredibile cu doi jucători ai lui United, care s-au înjurat pe teren: „Fiu de târfă". În minutul 78, imediat după ce De Jong a înscris golul de 2-1 pentru Sevilla (scor final), camerele de televiziune au surprins un episod șocant pe arena din Köln. 

O ceartă violentă între doi jucători de la Man. United. Portughezul Bruno Fernandes îi reproșa stoperului Victor Lindelöf pasivitatea sa, adversarul marcând de lângă el. Iar fundașul suedez urla la mijlocașul lusitan pentru ocaziile ratate de el și colegii din atac. Scandinavul l-a insultat în portugheză: „Filho da puta". „Fiu de târfă". 

La interviurile din zona mixtă, Fernandes a minimalizat incidentul: „Toți eram înnebuniți de furie. Nu e vorba de mine și de Victor, ci de echipă. Ce s-a întâmplat între mine și Victor e normal. Ăsta e fotbalul, se întâmplă. Cel mai important e ca fiecare să vadă erorile făcute și să mergem înainte".

Citește și alte știri din Europa League:

Mircea Lucescu, înainte de Inter - Șahtior: „Am inima împărțită, dar Șahtior va juca finala”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  17 August 2020, 14:48
Postat de magic4ever pe 17 August 2020, 14:24

Tu ai citit articolul? Victor Lindelöf la jignit pe Bruno Fernandes...

Da maestre. Am citit articolul si, mai mult, am vazut meciul. Bruno Fernandes s-a dus la Lindelof sa-l certe, iar suedezul a rabufnit injurandu-l. Portughezul era cu mainile pe sus si-i reprosa, lucruri care nu se fac in fotbalul profesionist.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  17 August 2020, 14:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  17 August 2020, 14:24
Postat de steaua.libera pe 17 August 2020, 13:59

S-a ajuns Bruno Fernandes. A venit la United, a facut 2 dusuri si deja ii invata pe aia cum se joaca fotbal. Urat gest sa-ti certi colegul, cu atat mai mult cu cat esti nou-venit la echipa.

Tu ai citit articolul? Victor Lindelöf la jignit pe Bruno Fernandes...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează