INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - AC MILAN, JOI 25 IULIE, 21:00

Șicane înainte de meci? AC Milan și-a impus voința! Italienii "le-au furat" hotelul celor de la CSU Craiova

FOTO: Gulive/GettyImages
FOTO: Gulive/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2017 15:51

CSU Craiova și AC Milan se vor duela joi, 27 iulie, în turul III al preliminariilor Europa League. Milanezii vor sta în hotelul care a devenit în ultimii ani locul de cantonament al oltenilor.

Pentru CSU Craiova vine meciul anului. AC Milan va sosi în România cu aproape toate vedetele și se va caza la hotelul "Golden House" din Craiova. Stabilimentul de 4 stele - aparținând fraților Costel și George Ilinca, ultimul fiind un fost finanțator al grupării din Bănie - a devenit locul de cantonament al formației patronate de Mihai Rotaru.

În ultimii ani, indiferent cine a fost tehnician la echipă, juveții au poposit de multe ori la hotelul poziționat într-o zonă liniștită a urbei. Mai mult, imediat după tragerea la sorți, alb-albaștrii stabiliseră să stea la "Golden House", doar că, ulterior, au cedat hotelul milanezilor. Și proprietarii stabilimentului au fost mulțumiți de situație, fiindcă nu în orice zi pot fi gazdele unor oaspeți atât de celebri.

Iar elevii lui Devis Mangia vor sta la "Ramada Plaza", în centrul Craiovei. Și italienii luaseră la început în calcul să stea aici, doar că li s-a părut mult prea zgomotoasă zona, fie și pentru o noapte. 

1.300 de fani ai Milanului și-au anunțat prezența la meciul de la Severin. 300 sunt din Italia, restul sunt de la fan-cluburi din Europa de Est, inclusiv România

18.000 de bileteau fost puse în vânzare și mai sunt foarte puține până când se vor epuiza

Programul italienilor în România

Miercuri, 26 iulie
15:00 - Sosirea pe aeroportul din Craiova
16:00 - Cazare la hotelul Golden House din Craiova
19:00 - Conferința de presă

Joi, 27 iulie
08:00 - Plecarea din Craiova spre Severin
10:00 - Cazare în Severin
11:30 - Antrenament oficial
19:00 - Plecare de la hotel la stadion
21:00 - Meci

Vineri:
00:00 - Plecare din Severin spre Craiova
04:00 - Decolarea de pe aeroportul din Craiova spre Milano

"Diavolul" și-a trimis omul la Severin

Analistul video al lui AC Milan, Ricardo Manno, a fost sâmbătă să urmărească meciul Craiovei, adunând tot felul de informații despre elevii lui Mangia. Oficialul rossonerilor este în staff-ul tehnic al lui Vincenzo Montella de anul trecut, cei doi mai colaborând la Sampdoria și la Fiorentina. 

Atenție, vin cu "grei"!

Milan și-a definitivat lotul pe care Montella îl va deplasa în România. Lipsesc Bonucci și Biglia, dar sunt celelalte vedete. Chiar dacă se estimează că Bacca va pleca la Marseille. Astfel, vor fi în Oltenia Gianluigi și Antonio Donnarumma, Guarnone, Storari, Abate, Antonelli, Calabria, Conti, Gabbia, Gomez, Musacchio, Paletta, Rodriguez, Romagnoli, Zapata, Bonaventura, Calhanoglu, Crociata, Kessie, Locatelli, Mauri, Montolivo, Sosa, Zanellato, Bacca, Borini, Cutrone, Niang, André Silva și Suso. 

  • AC Milan - CSU Craiova se joacă joi, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și nu va fi televizat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
326192847795467
Juventin Bianconero  •  24 Iulie 2017, 16:54

Acum va intreb si eu: mai sta la " sfat" ioanotoaia cu mititelu la terasa baniei?

326192847795467
Juventin Bianconero  •  24 Iulie 2017, 16:52

Vorbiti prostii gsp. Multe echipe care au jucat la craiova au dormit la golden house care e tot in centrul craiovei la 200 m de ramada. Deci chestia cu zgomotul nu tine si nici faptul ca le-su" furat" hotelul. Acreditare aveti? Nu? Pau dc? Va spun eu: pt ca nu meritati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează