INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSARE

Slovan Liberec și Djurgardens, pași greșiți în campionat, înaintea meciurilor cu FCSB și CFR Cluj

Liberec - Karvina 1-1. Sursă foto: https://twitter.com/fcslovanliberec
Liberec - Karvina 1-1. Sursă foto: https://twitter.com/fcslovanliberec

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 18:35 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 19:21

Slovan Liberec, adversara FCSB-ului din turul III al preliminariilor Europa League, s-a încurcat în ultimul test de dinaintea deplasării în România, scor 1-1 cu Karvina. Nici suedezii de la Djugardens, care se vor duela cu CFR Cluj, nu și-au câștigat meciul din campionat (1-1 în deplasare cu Ostersunds). 

  • Meciurile din turul III al prelimariilor Europa League se vor juca într-o singură manșă, iar partidele echipelor românești vor fi liveTEXT pe GSP.ro

Liberec a remizat pe teren propriu în meciul cu Karvina, locul 10 din Cehia. Slovan a deschis scorul în minutul 55, prin Mosquera, unul dintre cei mai periculoși jucători din tabăra cehilor. Ulterior, adversara FCSB-ului a fost egalată în primul minut al prelungirilor. 

Slovan Liberec: Nguyen - Koscelnik, Kacharaba, Chalus, Tijani, Mikula - Beran, MAra, Matousek - Rabusic, Mosquera

Djugardens, egal în deplasare

Tot în primul minut al prelungirilor a fost egalată și Djugarden, viitoarea adversară a campioanei CFR Cluj. Fără cinci dintre titularii obișnuiți, toți accidentați, Djugardens deschisese scorul în minutul 61, prin Eriksson, însă a fost egalată în minutul 90+1. 

Djugardens: Worre Bratvei - Witry, Une Larsson, Augustinsson, Kack - Edwards, Karlstrom - Ring, Eriksson, Chilufya, Kujovic

FCSB și CFR Cluj, singurele reprezentante ale României în turul III din Europa League

FCSB va juca pe teren propriu cu Slovan Liberec. Meciul se va juca pe stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu. Partida va începe joi, la ora 20:30. Dacă trece de Slovan Liberec, FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu  APOEL Nicosia (Cipru) și Zrinjski (Bosnia și Herțegovina).

Campioana României va merge în Suedia, pentru duelul cu Djurgardens. Partida a fost programată tot joi, de la ora 20:00. La fel ca și în cazul meciului lui FCSB, drepturile de televizare nu au fost achiziționate încă. Dacă CFR Cluj o învinge pe Djurgandens, adversară în play-off-ul Europa League ar fi KuPS Kuopio (Finlanda) sau Sūduva (Lituania).

VIDEO Victor Becali, povești savuroase din tinerețea verilor Becali » Cum a pierdut Gigi Becali banii ascunși în baloții cu lână

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Îngrijorare la FCSB! Ce spun medicii despre Florinel Coman și cât riscă să stea pe bară

VIDEO Ianis Hagi, pasă de gol la Rangers! Echipa românului a ratat pe final șansa victoriei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ionica007
ionica007  •  20 Septembrie 2020, 19:43

Nu e mare scofala...:)... Intrebati pariorii: cati dintre ei pariaza pe echipele (chiar nume mari ...) care vor evolua in saptamana care urmeaza in CL sau EL?... Veti ramane surprinsi...:)...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează