INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

Sorin Cârțu nu iartă: „N-am compasiune pentru FCSB. O mai fi și justiția divină”

Sorin Cârțu mărturisește că „nu are compasiune” pentru FCSB
Sorin Cârțu mărturisește că „nu are compasiune” pentru FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 20:23 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 20:51

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a comentat situația delicată cu care se confruntă rivala FCSB, decimată de coronavirus chiar înaintea meciului cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League.

  • FCSB - Slovan Liberec se joacă joi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro. Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a partidei.
  • Roș-albaștrii trec printr-o perioadă dificilă, lotul lor fiind decimat de COVID-19. Nu mai puțin de 13 fotbaliști sunt în acest moment diagnosticați cu coronavirus!
  • Decimată de COVID-19, FCSB încearcă pe ultima sută să transfere 4 jucători „la pachet” de la Astra - Detalii, AICI!

Abia vindecat după ce la rândul său a fost infectat cu COVID-19, Sorin Cârțu mărturisește că „nu are compasiune” pentru FCSB, aducând aminte de situația din play-off-ul sezonului trecut, când FCSB a folosit mai mulți juniori în duelul cu CFR Cluj, contracandidata oltenilor la titlu. 

„N-am compasiune pentru ei. Când aveau echipă să joace, n-au vrut să joace. Patronul lor a spus că nu vor să joace, nu eu! Acum, nu au jucători și vor să joace. O mai fi și o justiție divină. Am auzit că vor să ia jucători de la Astra. Să ia, să facă ce vor, să se califice, să fie sănătoși!”, a declarat Sorin Cârțu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Conflictul FCSB - Craiova rămâne deschis

În penultima etapă din play-off, FCSB a utilizat o echipă experimentală în meciul cu CFR Cluj, câștigat de „feroviari” cu 2-0. Atunci, Gigi Becali a vrut să se răzbune pe Craiova, în urma unui alt episod controversat petrecut în trecut. 

În finalul play-off-ului 2016-2017, în etapa a 9-a, când lupta la titlul de campioană s-a dus între FCSB și Viitorul, echipa care a avut un rol aproape decisiv a fost Craiova. În penultima etapă, Viitorul a jucat în deplasare cu Craiova, partida având loc la Pitești. Craiova a folosit în acel meci câțiva juniori și a facilitat succesul trupei lui Hagi și, implicit, a blocat drumul FCSB-ului spre locul 1

FCSB, transferuri de urgență de la Astra Giurgu

FCSB încearcă să obțină în această seară semnătura a nu mai puțin de 4 jucători de la Astra! Conform celor de la TV Telekom Sport aceștia sunt David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş ofensiv, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş central, 21 de ani).

Informațiile au fost confirmate pentru GSP de oficialii Astrei, care în aceste momente sunt în drum spre București pentru a pune la punct toate detaliile mutării. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

UPDATE Astra, salvarea FCSB: 4 transferuri pe ultima sută! Întâlnire decisivă la București în această seară

UPDATE Răspuns de la UEFA pentru GSP » Ce se întâmplă cu FCSB - Liberec + au venit ultimele teste ale jucătorilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
pittt
pittt  •  25 Septembrie 2020, 11:52
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 24 Septembrie 2020, 00:13

Lasă nea' sorin,că o să-ți dea Dumnezeu înapoi după sufletul lu' matale și atunci o să-ți aduci aminte.....Voi cu *** alde nistor ați dispărut din Europa practic înainte să apareti,nu v-ar fi rușine....prazari fără obraz....Cunosv faptul că numele proprii se scriu cu majuscule, dar mai trebuie să și merite (persoanele),***

Uite asa, fiecare isi plateste pacatele, Craiova le-a platit pe ale ei si FCSB la fel. La fiecare a avut Dumnezeu grija sa dea ce trebuie. Craiova a platit, acum a urmat FCSB. A lasat-o Dumnezeu cu echipa din meciul cu CFR valida, atunci au zis ca a fost normal sa joace asa, ca e ok, acum de ce se plang?

ctbilu
ctbilu  •  24 Septembrie 2020, 22:23
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 24 Septembrie 2020, 00:13

Lasă nea' sorin,că o să-ți dea Dumnezeu înapoi după sufletul lu' matale și atunci o să-ți aduci aminte.....Voi cu *** alde nistor ați dispărut din Europa practic înainte să apareti,nu v-ar fi rușine....prazari fără obraz....Cunosv faptul că numele proprii se scriu cu majuscule, dar mai trebuie să și merite (persoanele),***

Nu esti mai bun decat Cartu, ba chiar esti dezamagitor ... la cat vehiculezi numele Domnului pe pagina ta de Facebook toata lumea ar spune: - Ce mai om ! ...dar omul este fals, fals, fals. In incheiere, Becali ceea ce a dat aia a primit, a vrut rezerve de rezerve a avut parte. I ll drink to that ! :)

standart
standart  •  24 Septembrie 2020, 10:30
Postat de suporterucv pe 24 Septembrie 2020, 09:54

Nu mai dezinforma aiurea !!! Procesul cu palmaresul este inca pe rol la ICCJ. Nu s-a incheiat. Urmatorul termen este octombrie. Si daca va fi pierdut, palmaresul va fi la firma falimentata (FCU) in 2014. Clubul lui mititelu din L2 nu va avea NIMIC !!! Macar clubul lui Rotaru are dreptul sa foloseasca numele/marca, printr-o decizie definitiva si irevocabila a ICCJ (din 2017) !! E o diferenta totusi.

Așa e bine! Măcar neputința arătată în cupele europene de echipa pesede dolj nu se proiectează asupra Craiovei maxima. Gloria rămâne nepătată de umilințele râșilor conduși de clovnul cârțu.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează