INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ANDERLECHT - MANCHESTER UNITED 1-1

Stanciu și Chipciu, pe teren în remiza lui Anderlecht cu Manchester United » Cum s-au descurcat cei doi români

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 23:55

Anderlecht a remizat cu Manchester United, scor 1-1, în manșa tur din sferturile Europa League, iar calificarea se va decide în meciul retur de pe Old Trafford de săptămâna viitoare.

Spre deosebire de meciurile din campionat, Rene Weiler, antrenorul belgienilor, l-a lăsat pe bancă pe Alex Chipciu, folosindu-l însă din primul minut pe Nicolae Stanciu.

Stanciu a evoluat 65 de minute, fiind înlocuit cu Hanni, și nu a avut vreo realizare notabilă pentru echipa sa, completând astfel seara mai puțin inspirată a ofensivei belgienilor.

Alex Chipciu a intrat pe teren în minutul 58, înlocuindu-l pe Bruno, dar, la fel ca Stanciu, nu a ieșit în evidență cu vreo fază importantă.

Returul va avea loc joi, 20 aprilie, de la ora 22:05.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  14 Aprilie 2017, 14:44

De ce nu vedem realitatea ? Sunt niste umpluturi !

travka
travka  •  14 Aprilie 2017, 07:24
Postat de romeverest pe 14 Aprilie 2017, 00:16

Stanciu....o prestatie mai mult decat modesta !! Baiatul asta era "vultur"la Steaua pe cand jucau pe la Chiajna, Voluntari sau Tg. Mures, in Belgia fiind alt fotbal !!

tu compari chiajna si voluntari cu FC Brugge, Genk , Gent sau Manchester United? sunteti cam ***, normal ca e mai greu sa joci contra alora, mai ales ca e abia LA PRIMUL SEZON dupa schimbarea tarii, a echipei, a metodelor de pregatire, nici la Steaua in primii 2 ani nu facea mare lucru intra mereu in repriza a doua, dar totusi in sezonul asta are 8 goluri si 7 pase de gol, nu cred ca e chiar asa slab cum ziceti voi, da poate inca nu se merita cei 10 mil de euro dati pe el dar urmariti-l din sezonul viitor cand o sa fie acomodarea completa si o sa faca pregatirea cu echipa in vara

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  14 Aprilie 2017, 00:16

Stanciu....o prestatie mai mult decat modesta !! Baiatul asta era "vultur"la Steaua pe cand jucau pe la Chiajna, Voluntari sau Tg. Mures, in Belgia fiind alt fotbal !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close