INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CORONAVIRUS

STANDARD LIEGE - RANGERS. Probleme pentru adversara lui Ianis Hagi! Belgienii au trei jucători infectați cu COVID-19

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 15:41 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 16:01

Echipa lui Ianis Hagi (21 de ani), Glasgow Rangers, debutează în faza grupelor din noul sezon de UEFA Europa League împotriva lui Standard Liege, joi seară, de la ora 19:55. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro,

Adversara scoțienilor nu va putea pe toți jucătorii din lot la meciul de joi, din cauza infectărilor cu coronavirus depistate astăzi. Cei infectați cu COVID-19 sunt: Moussa Sissako, Nicolas Raskin şi Michel-Ange Balikwisha și antrenorul secund Jan Van Steenberghe. Testele vor fi refăcute pentru fotbaliștii considerați contacți direcți, aflați în izolare în acest moment.

Toate cele patru persoane au intrat imediat în carantină şi nu vor participa, prin urmare, la meciul de joi cu Rangers, precum şi la partida de duminică din campionat cu Sint-Truidense VV.
Standard Liege, pe rețelele de socializare 

Lech Poznan și Benfica se vor întâlni în celălalt meci al grupei.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Antrenorul lui ȚSKA îl amenință pe Petrescu: ”Vrem să supunem Clujul. Să-i dăm două goluri în primele două minute”

PSG - MANCHESTER UNITED 1-2. Tuchel, în mare pericol după startul ratat în Champions League! Cine e gata să îi ia locul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează