INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI S-A FĂCUT DE RÎS ÎN ISRAEL

Steaua a dat-o peste cap pe Maccabi. Kiryat Shmona i-a dat scor acasă :D

După 5-0 cu Steaua, Maccabi s-a făcut de rîs în ultima etapă de campionat
După 5-0 cu Steaua, Maccabi s-a făcut de rîs în ultima etapă de campionat

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 21:58

Victoria zdrobitoare contra Stelei, 5-0, a dat-o peste cap pe Maccabi Haifa. Adversara roş-albaştrilor din grupa J a Europa League a fost învinsă la scor pe teren propriu de Hapoel Ironi Kiryat Shmona, locul 6 în Israel înaintea partidei cu Maccabi

Steliştii s-au făcut de rîs cu Maccabi, dar i-au contaminat pe adversari. Maccabi a făcut show cu echipa lui Ilie Stan şi s-a făcut şi ea de rîs în etapa a 9-a din Israel, fiind învinsă pe teren propriu de Hapoel Ironi Kiryat Shmona cu 0-3.

Hapoel a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Abu şi Azulay. Graziz a încheiat distracţia în minutul 61 şi l-a pus pe gînduri pe antrenorul lui Maccabi, Elisha Levy, care era entuziasmat de performanţa reuşită contra Stelei. După acest meci, Maccabi Haifa e pe locul 7 în prima ligă israeliană, cu 12 puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
flafy
flafy  •  24 Octombrie 2011, 12:30

deci va dati seama ca advrersarul stelei este o echipa slaba.....

doop
doop  •  24 Octombrie 2011, 01:34

acuma ce sa mai discutam.....steaua a pierdut cu 5-0.....ce fac ei in campionat e treaba lor........dar in europa le-a dat 5 boabe........asa ca nu are de ce sa fi dat steaua peste cap maccabi.ziaristul sau cine a scris acest articol este un mare NESIMTIT.poi aia sunt pe 7 in clasament in israel.....si voi pe cat sunteti in romania........steaua.pacat de suporteri.....insa echipa impreuna cu seful de trib.....sun zero BARAT.

aius
aius  •  23 Octombrie 2011, 23:58

bine ca nu ati cazut cu KYRYAT astia,ca era scorul 8-0:)))rasu lumii.......steoaia.mai e unpic si v-a reveni Craiova,si o sa ne luam si jucatoriiiiiiiiiii..........forta stiintaaaaaaa!!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează