INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Steaua a jucat cu ”Mihai Neşu Foundation” pe tricouri, o iniţiativă care l-a impresionat pe fostul fotbalist: ”Vă mulţumesc şi plîng!”

Tricoul pe care steliştii l-au purtat la meciul cu Ekranas.
Tricoul pe care steliştii l-au purtat la meciul cu Ekranas.

Articol de - Publicat vineri, 31 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 30 august 2012 22:14

Mihai le-a trimis o scrisoare pe care crainicul Gabi Safta a citit-o la începutul partidei: ”Cu ajutorul lui Dumnezeu, într-o zi vă voi strînge mîinile!”

Steaua a purtat numele fundaţiei lui Mihai Neşu pe tricourile de joc, ca să-l cinstească pe fostul jucător, care a jucat în roşu şi albastru între 2001 şi 2009. Mihai face în continuare recuperare după accidentarea la coloană pe care a suferit-o acum mai mult de un an, în timpul unui antrenament al lui Utrecht.

VIDEO Progres uimitor pentru Mihai Neşu: "Sînt atît de fericit!" » Iată ce poate face cu mîinile

Conducătorii stelişti doreau ca gestul lor, imprimarea "Mihai Neşu Foundation" pe echipament, să fie o surpriză. Însă George Ogăraru, prieten cu Mihai, a dezvăluit planul la Radio GSP cu cîteva ore înaintea partidei. Neşu a aflat şi a trimis un mesaj, pe care crainicul stadionului, Gabi Safta, a început să-l citească în minutul 15 al jocului cu Ekranas.

Ce le-a transmis Neşu şteliştilor:

"Bună seara, dragi stelişti şi nu numai!

Plîng în timp ce scriu aceste rînduri fiindcă nu mi-am imaginat vreodată că atîta lume e alături şi se gîndeşte la mine, chiar şi la un an şi patru luni de la accident. Nu ştiu dacă merit asta! Nu am fost un mare fotbalist, doar am încercat să devin. Dar ce pot să vă promit este că, deşi dacă unele zile sînt chinuitoare, sprijinul vostru îmi dă putere, răbdare şi sper că într-o zi, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al tehnicii medicale, să fiu din nou sănătos, să pot să strîng mîna şi să ofer o îmbrăţişare tuturor celor care s-au gîndit chiar şi o secundă la mine.

Astăzi vreau să-le mulţumesc în special lui MM şi tuturor celor care au hotărît să-mi sprijine fundaţia şi planurile mele de a ajuta copiii cu dezabilităţi din România. Este o onoare pentru mine şi sper, cu ajutorul vostru, ca în viitorul apropiat să pot ajuta cel puţin un copil din fiecare judeţ să aibă o viaţă normală.

Le mulţumesc, de asemenea, suporterilor stelişti că se gîndesc la fiecare meci la mine şi s-au gîndit să-mi facă o coregrafie ca aceea de la meciul cu Twente. E de neuitat! În încheiere, vreau să le urez băieţilor şi staff-ului Stelei multă, multă baftă! Anul acesta îi văd mai puternici şi îndemn toţi suporterii să le ofere linişte, răbdare şi sprijin, pentru că aşa vor urma şi rezultatele dorite de noi toţi

Cu drag, Mihai"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
marius73ro
marius73ro  •  03 Septembrie 2012, 20:03

Decat sa te compatimesc imi doresc sa te mai injur ca dai o pasa gresita sau nu-ti iese o recuperare. Tocmai am revazut si "IN PREMIERA" - Carmen Avram si am fost foarte emotionat. Voiam sa-ti urez sanatate si putere sa redevii un om normal dar mi-am dat seama ca esti mai normal decat multi dintre noi. MULTA SANATATE BISONULE

logan1
logan1  •  02 Septembrie 2012, 06:16

UITE CUM A MIA OARA SE POCESTE LIMBA ROMANA. DE APROAPE 20 DE ANI SE SCRIE CU "A" SI NU "I" IN INTERIORUL CUVANTULUI . 'PLANG" SI NU "PLING" . Cum ati facut facultatea mai jurnalistilor?

borat101
borat101  •  01 Septembrie 2012, 01:17
Postat de zen1 pe 31 August 2012, 19:36

Daca 20-30% din populatia Romaniei ar avea personalitatea ta, Mihaita, tara asta ar fi departe! Multa sanatate, esti minunat!

Ai zis-o, asta era, si tocmai de la un stelist... sau mai bine zis suporter al echipei din pipera. Dar hai sa intram la realitate, direct la subiect. De ce trebuie sa fie calamitati, accidente, etc... ca ti.g.anii si comunisti sa doneze bani? Raspuns: Pt. ca nu au educatia necesara. Si atunci de ce votati/tolerati incompetentii si plagiatorii sa fie in Guverne? Acum sa revenim la Nesu, Bunul DUMNEZEU sa il binecuvanteze in continuare cu recuperarea! Daca era in Romania marilor sperante in a promova mahala, ti.g.ani.,plagiatori, comunisti, securisti etc... etc... un Nesu era mort de mult. ehe .... noroc cu pr.os.tii astia din OCCIDENT care ai mai doare de civilizatie.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează