INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - STEAUA

Steaua a scăpat de Kuyt! Olandezul e accidentat şi nu joacă pe Anfield

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Dirk Kuyt va lipsi cel puţin 3 săptămîni de pe teren după accidentarea pe care a suferit-o la umăr la un antrenament al reprezentativei Olandei dinaintea jocului cu Finlanda din preliminariile Euro 2012.

Unul dintre cei mai importanţi oameni ofensivi ai "cormoranilor", Kuyt îşi doreşte să fie pe teren în meciul cu Utrecht din 30 septembrie, mărturisind că o întîlnire europeană cu fosta sa echipă nu poate fi ratată:

"Sper să intru încă din 30 septembrie, la meciul cu Utrecht. Am evoluat acolo 5 ani şi e foarte important pentru mine să nu să ratez partida. Voi face totul ca să joc!", a spus Kuyt.

Astfel, internaţionalul batav va rata sigur întîlnirea cu Steaua din grupele Europa League, programată joia viitoare pe Anfield.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  09 Septembrie 2010, 16:41

asa ar putea zice si ei... 'ce bine ca nu joaca cei 5 de la Urziceni' in plus Apostul vine dupa o accidentare Ricardo e inca supraponderal Tanase e accidentat Radut vine dupa accidentare Bicfalvi e supra solicitat...deci nu e nici la noi situatia roz...sa speram ca ne calificam in primavara europeana si vor fi toti apti si cu drept de joc :)

alinescu13
alinescu13  •  09 Septembrie 2010, 14:53

Dar tu chiar inca dormi si esti intr-un vis,stati flexati,usor cu sapa......dar ce s-a faci cu oile astea ....si stai linistit ca nu sant frustrat,mai mult de 2puncte nu faceti,mai vorbim....

nicco
nicco  •  09 Septembrie 2010, 14:37
Postat de st3aua4ever pe 09 Septembrie 2010, 13:57

la fel si eu!Degeaba te lauzi ca ai batut pe Liverpool daca din echipa de baza lipsesc cei mai importanti jucatori!oricum, mai e Torres, care face cat Kuyt + Babel

A batut Steaua pe Liverpool deja si n-am aflat?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează