INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Steaua lui Reghe e tot mai aproape de echipa lui Olăroiu din 2006 » Chiricheş, printre cei mai buni din Europa League

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 martie 2013 14:36

Steaua lui Reghecampf aduce aminte tot mai mult de echipa "roş-albaştrilor" care se oprea abia în semifinalele Cupei UEFA în 2006, pe cînd era antrenată de Cosmin Olăroiu.

Site-ul de statistică whoscored.com a alătuit cel mai bun "11" din Europa League, luînd în calcul toate partidele jucate pînă acum în această competiţie.

Dacă Raul Rusescu a fost în echipa etapei, Vlad Chiricheş, fundaşul cotat de Gigi Becali la peste 15 milioane de euro şi-a găsit şi el loc printre cei mai buni din Europa League.

Fundaşul Stelei a izbutit două goluri, ambele venind la capătul unor execuţii de clasă. Primul a fost în grupe, cu Molde, cînd Chiricheş a ridicat asistenţa de pe Naţional Arena în picioare după ce a marcat din foarfecă, iar al doilea, este golul care a dus Steaua în prelungiri cu Ajax.

Echipa ideală:

Goryaniov (Metalist) - Gonul (Fenerbahce), Schar (Basel), Chiricheş (Steaua), Tshimanga (Genk) - Bender (Leverkusen), F. Guarin (Inter), Bale (Tottenham), S. Huszti (Hannover) - Floccari (Lazio), R. Bobadilla (Young Boys)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (22)
cordos_eu
cordos_eu  •  09 Martie 2013, 20:52
Postat de andrei_30 pe 09 Martie 2013, 16:34

Iar le-a comandat Becali artiol la astia sa ii creasca cota lui Chirica$h. In meciul tur cu Ajax a gafat incredibil iar in retur a dat nimereala aia si barem cu Chelsea a fost cel mai slab fundas, Szukala, Lato si Rapa au fost peste el.

comentariu unguresc! esti celebrul Andrei?

cordos_eu
cordos_eu  •  09 Martie 2013, 20:51

si ce-i ca Vlad a gresit 1 data? mare lucru, el inca nu joaca la un club urias. David Luiz e doar unul!

stinta
stinta  •  09 Martie 2013, 19:32

fara suparare, Steaua asta e mai buna ca cea a lui Olaroiu

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close