INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA, JOI, 20:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua nu mai este fericită! » Levy şi-a încurajat jucătorii să se antreneze de plăcere, dar metoda nu a mai avut efect

Jucătorii s-au antrenat fără tragere de inimă
Jucătorii s-au antrenat fără tragere de inimă

Articol de - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 22:08

Roş-albaştrii arată cu toţii afectaţi de miza meciului cu ŢSKA, de conflictele interne şi de ultimul rezultat din campionat, eşec la Astra.

La Steaua nu mai e de glumă! Acum două luni era, fiindcă Ronny Levy şi Mihai Stoica lucrau împreună ca să producă şi să menţină atmosfera bună. Veselia a dispărut. Ce s-a petrecut între timp? Mai ales ultima săptămînă a tensionat situaţia. Nicoliţă şi ai lui au pierdut la Astra, 1-2, prima înfrîngere din campionat. Iar Gigi Becali a făcut publice conflictele dure din interiorul clubului, lupta pentru putere dintre MM, pe de-o parte, şi restul angajaţilor, pe de alta.

Discuţiile i-au afectat şi pe jucători, chiar dacă nu i-au implicat direct. La Sofia s-a mai adăugat şi miza meciului de azi, calificarea în Europa League sau un adevărat dezastru din punct de vedere sportiv şi financiar. Şi fotbaliştii şi-au schimbat comportamentul. Nu s-a mai auzit vocea nici unuia dintre ei pe teren, doar indicaţiile lui Levy şi ale lui Caramarin, de multe ori acelaşi cuvînt, care urmărea să-i trezească atunci cînd mai scădeau ritmul: "Haideţi!".

Restul staff-ului a văzut antrenamentul de pe margine, inclusiv Mihai Stoica. Managerul a stat pe bancă, Narcis Răducan tot pe margine, iar Duckadam în tribună.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
nicky
nicky  •  25 August 2011, 11:42
Postat de ius_87 pe 25 August 2011, 08:58

Acum se cauta motive in caz ca nu se vor califica? Nu au nici o scuza daca rateaza calificarea.

Eu zic ca au. "Ciobanul Oparit" si "Mitza Travestita" au reusit sa anuleze si lucrusorul bun care s-a facut in aceasta vara. dar nu e o problema, ca pe banii lor fac ce vor. Dar cu nervii nostri cum ramane??? Pacat. As vrea ca Steaua sa se califice, ca Levi sa mai castige timp, caci daca nu o va face va zbura in seara asta....

mariusteaua
mariusteaua  •  25 August 2011, 10:38

de unde dr.acu ati mai scos si berea asta de 2 lei? nu pot sa citesc articolul din cauza panaramei de reclama.

sorinaccio87
sorinaccio87  •  25 August 2011, 10:01

Scoate banner-ul cu berea pentru ca nu se vede scrisul si nu poti intelege nimic din articol!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează