INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EKRANAS - STEAUA

Steaua se bucură după tragerea la sorţi şi îşi ironizează rivalele: "Scuzaţi-ne că sîntem cap de serie!"

Steliştii le cer rivalelor să tacă
Steliştii le cer rivalelor să tacă

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 20:50

Managerul Mihai Stoica le-a dat o replică celor care au susţinut că gruparea roş-albastră a avut, din nou, şansă dînd peste o echipă de duzină.

CFR - Basel. Vaslui - Internazionale Milano. Dinamo - Metalist Harkov. Steaua - Ekranas. Aceasta a fost ordinea tragerii la sorţi pentru cele 4 echipe din România prezente în play-off. "Incredibil ce noroc a putut să aibă Steaua!" au fost mai toate reacţiile celor din tabăra CFR-ului, a Vasluiului, dar şi de la Dinamo.

Primul comentariu pe care un oficial din Ghencea l-a avut referitor la rezultatul tragerii la sorţi a venit din partea lui Mihai Stoica. Managerul roş-albaştrilor le-a răspuns cu ironie rivalelor. "Chiar ne cerem scuze că am fost cap de serie şi că, logic, am picat cu un adversar mai uşor! Statutul de cap de serie nu-l primeşti aşa, fără să faci nimic, e o consecinţă a ceea ce faci an de an în cupele europene, iar Steaua şi-a respectat mereu blazonul", a spus MM la DigiSport.

Şi Gigi Becali s-a declarat entuziasmat de tragere şi a mers pe aceeaşi idee. "Cînd alţii au profitat de punctele făcute de Steaua şi au mers direct în grupele Ligii, nimeni n-a amintit de Steaua. Acum, cînd datorită nouă şi numai nouă am picat uşor, toată lumea zice că e noroc", a spus Becali, care a adăugat: "Dacă Anderlecht le-a dat celor de la Ekranas 5-0 şi 6-0, atunci e clar, mergem în grupe, că nici Anderlecht nu e vreo mare echipă. Gata, nu-mi fac nici un fel de probleme!".

Zece ani de la ultima ruşine
Steaua n-a dat rateuri în faţa unor no name-uri în ultima perioadă în cupele europene. Şi-a respectat mereu statutul de cap de serie şi a obţinut de fiecare dată calificarea atunci cînd a avut parte de un adversar de categorie inferioară. Ultima dată cînd s-a întîmplat să piardă, deşi fusese cap de serie, a fost acum 10 ani, în primul tur al Cupei UEFA, 1-2 şi 1-1 cu elveţienii de la St. Gall.

Steaua, şase din şase calificări, Dinamo doar două
Ieri, pe gsp.ro, imediat după tragerea la sorţi, s-au iscat foarte multe polemici între cititorii ediţiei online, pornind de la argumente de genul "Dinamo a avut iarăşi ghinion, în timp ce Steaua a avut iarăşi noroc". Gazeta Sporturilor vă prezintă ce echipe le-au scos sorţii în cale celor două echipe în perioada 2006-2011, fie în play-off-ul competiţiilor, fie în ultimul lor tur preliminar în care au evoluat. Steaua s-a calificat de fiecare dată, Dinamo doar de două ori din 6 "duble".

"Celor care spun că e vorba despre noroc în cazul Stelei, le cer să vadă ce puncte a făcut Steaua în ultimii ani în Europa şi ce puncte au făcut ei! După ce vor face chestia asta, vor închide gura pînă în vara viitoare" (Gigi Becali, patron Steaua)

12 calificări a reuşit Steaua în ultimele 12 "duble" în tururile preliminare ale cupelor europene, ultimul tur preliminar pierdut fiind în vara lui 2005, cu Rosenborg, 1-1 şi 2-3

8 prezenţe consecutive în grupele unei competiţii europene a reuşit Steaua în perioada 2004-2011, indiferent că a fost vorba despre Cupa UEFA, Champions League sau Europa League

512015-steaua-dinamo-caseta.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
1745flo
1745flo  •  30 August 2012, 12:35
Postat de joker_28 pe 11 August 2012, 18:55

bai mimisor daca steluta e asa buna dc sa transformat in FC VALIZA???

Valiza din piele de oaie!:))))

joker_28
joker_28  •  11 August 2012, 18:55

bai mimisor daca steluta e asa buna dc sa transformat in FC VALIZA???

aragones
aragones  •  11 August 2012, 17:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

steaua nu inteeseaza pe nimeni decit pe 85% din romaniasi ceva de pe afaraComentariul tău...

Vezi toate comentariile (58)
Comentează