INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK LARNACA - STEAUA, JOI, ORA 20.00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stelişti, atenţie la Gonzalo Garcia, crescut la juniorii lui Real Madrid!

Stelişti, atenţie la Gonzalo Garcia, crescut la juniorii lui Real Madrid!
Stelişti, atenţie la Gonzalo Garcia, crescut la juniorii lui Real Madrid!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 20:11

Steaua joacă joi, la Nicosia, împotriva lui AEK Larnaca, un meci capital pentru soarta lui Ronny Levy.

În prima rundă a grupei J, roş-albaştrii au remizat acasă, 0-0, cu Schalke 04, în timp ce ciprioţii au pierdut cu 1-0 la Maccabi Haifa.

Formaţia lui Gigi Becali va pleca mîine dimineaţă spre Ţara Afroditei şi va întîlni o echipă aflată în formă în prima ligă a Ciprului. AEK ocupă locul 3 acum, după 4 meciuri, la doar 2 puncte de liderul Apoel, campioana ţării şi una dintre surprizele grupelor Champions League.

Spre deosebire de Steaua care "înoată" în Liga 1, AEK e neînvinsă în propriul campionat, cu două victorii şi două remize. Iar golgeterul la zi al ligii este spaniolul Gonzalo Garcia. Are 3 reuşite în acest sezon, toate în ultima săptămînă, toate în ultimele două etape, ibericul fiind pericolul principal pentru apărarea stelistă. Gonzalo este născut la Montevideo, dar are şi cetăţenie spaniolă.

În vîstă de 27 de ani, mijlocaşul ofensiv al lui AEK a făcut junioratul la Real Madrid. În carieră, a mai evoluat la Alrcorcon, Merida, Palencia, AGOVV, Heerenveen, Heracles, VV Venlo, Groningen, venind în vară la Larnaca. Cîndva, a fost coleg la "naţionala" Under 17 a Spaniei alături de Iniesta, Torres şi Reyes!


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1977cristian
1977cristian  •  27 Septembrie 2011, 23:19

Daca voi nu ziceati nimic sigur nu erau atenti,vai de voi cine va angajat

ravanelly
ravanelly  •  27 Septembrie 2011, 21:18

daca acum 3000 ani ala juca fotbal cu zei din olimp acum in 2011 trebuie sa tremuram ca ala a fost canva coleg cu jucatorii mperiului roman, cezar,traian,augustus etc ce sa facem sa tremuram? mama ce stire? tremurati romani vine gonzales!!!

the_cezar
the_cezar  •  27 Septembrie 2011, 20:40

pare bun,ii vrei suturile in poarta stelei?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează