INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - OSMANLISPOR, JOI, 20:00, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Steliștii nu cred în ei » Jucătorii lui Reghe se consideră outsideri cu Osmanlispor: "Turcii sunt mai buni"

Adi Popa și ceilalţi steliști au pornit grupa ca favoriţi la locul al doilea, dar s-au “dezumflat” // FOTO Raed Krishan
Adi Popa și ceilalţi steliști au pornit grupa ca favoriţi la locul al doilea, dar s-au “dezumflat” // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 00:00

20.000 de steliști sunt așteptați pe Arena Națională, joi seară, în Europa League cu Osmanlispor, dar jucătorii lui Reghecampf spun că nu sunt favoriți.

"Veți vedea o altă echipă a Stelei în meciul de joi, din Europa League" este promisiunea pe care o face Laurențiu Reghecampf înaintea ultimului meci din grupe jucat la București.

Pe ultimul loc și cu doar trei puncte, Adi Popa e realist și recunoaște că vicecampioana pleacă cu a doua șansă. "Suntem outsideri, dar poate reușim să întoarcem situația. Turcii au jucători de calitate, dar sper să-i batem prin jocul colectiv. Cred că antrenorul știe cum putem să câștigăm, dar eu cred că jocul nostru colectiv va învinge calitățile lor individuale. E destul de dificil să umplem stadionul, dar sper să avem cât mai mulți suporteri alături de noi", a spus mijlocașul.

Alin Toșca a uitat repede meciul prost de la Chiajna și e gata să facă o partidă importantă pentru ca Steaua să mai spere la calificarea în primăvara europeană.

"Dacă la meciul din Turcia nu luam cartonaș roșu sunt sigur că puteam câștiga! Am mare încredere că acum putem obține un rezultat foarte bun, mai ales că jucăm acasă. Avem o revanșă de luat, avem o dorință mare, mi-aș dori să avem foarte mulți suporteri în tribună.

Lumea nu prea mai vine la stadion, dar atunci când vom avea rezultate mult mai bune, oamenii se vor întoarce. Calificare? Eu am încredere că putem trece, dar vom juca meciul decisiv la Villarreal. Putem să câștigăm și-acum, și în Spania, în fotbal se poate întâmpla orice", a declarat Alin Toșca la Dolce.

" Raul Rusescu este un atacant valoros, eu sper, ca să fim toți multumiți, să joace, să dea gol și să câștigam noi"
Adi Popa, mijlocaș Steaua

"Voi juca la București pentru prima oară de când am plecat de la Steaua. Va fi un sentiment frumos, va fi o plăcere, emoție, aștept cu nerăbdare. Aștept cu emoție și sper să fie o seară frumoasă"
Raul Rusescu, atacant Osmanlispor

2,40e cota caselor de pariuri pentru ca Steaua să se impună joi seară pe Arena Națională, în timp ce turcii au primit cota 3,05 pentru un succes

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
vasglo
vasglo  •  23 Noiembrie 2016, 10:37

Numai in mintea unui Craitoiu spusele lui Popa: "Suntem outsideri, dar poate reușim să întoarcem situația. Turcii au jucători de calitate, dar sper să-i batem prin jocul colectiv. Cred că antrenorul știe cum putem să câștigăm, dar eu cred că jocul nostru colectiv va învinge calitățile lor individuale" se traduce prin "Steliștii nu cred în ei"....Mai sunteti, neamule?!.....-:)

andrei.f
andrei.f  •  23 Noiembrie 2016, 09:30

Cu siguranţă, joi, Steaua va fi alta echipă. Problema e însă să fie alta mai bună !

sakamoto
sakamoto  •  23 Noiembrie 2016, 09:23

Nu exista diferentza valorica, intre Steaua-primul loc in Liga Ororilor-si Poli Timisoara, mult penalizata de lpf si frf, clasata pe ultimul loc, pt ca asa vrea Mafia psd, care conduce fotbalul vostru. Clasamentul este mincinos, alcatuit in urma ***, si actiunilor Kooperativei. De aceea fotbalul vostru, este ultimul in Europa, atit nationala, cit si echipele de club, din Liga Ororilor, sint umilite in meciuri internationale.Pt un fotbal curat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează