INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Steliştii vor să evolueze cu stadionul acoperit în meciul cu Stuttgart: "Trageţi acoperişul"

Acoperişul de pe Naţional Arena a fost tras la foarte puţine meciuri pînă acum.
Acoperişul de pe Naţional Arena a fost tras la foarte puţine meciuri pînă acum.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 noiembrie 2012 22:59

Pentru meciul de joi seară, şefii roş-albaştrilor au solicitat conducerii ALPAB ca partida să se joace cu stadionul acoperit.

Partida cu Stuttgart nu e capitală, însă poate decide calificarea matematică a Stelei în primăvară, dar şi antamarea locului 1 în grupă, ceea ce ar însemna statutul de cap de serie la tragerea la sorţi din decembrie. Tocmai de aceea, cei din Ghencea pregătesc în cele mai mici detalii meciul şi au luat o decizie în premieră pentru acest an.

"Vrem să fie tras acoperişul retractabil ca să jucăm cu stadionul acoperit. Sper ca solicitarea noastră să fie acceptată", a anunţat Mihai Stoica. "Dacă se va întîmpla acest lucru, s-ar crea o atmosferă teribilă pentru Stuttgart, pentru că vor fi peste 50.000 de spectatori şi chiar dacă nemţii sînt obişnuiţi din Bundesliga cu stadioane pline, o să fie greu de suportat chiar şi pentru ei un astfel de ambient cum e cel creat de fanii noştri", a adăugat MM.

Cererea Stelei trebuie să fie acceptată însă de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, cea care administrează stadionul Arena Naţională. Ultimul meci al Stelei cu acoperişul tras a fost derby-ul cu Rapid, disputat în octombrie 2011 şi terminat 0-0.

"Dinamo e la 18 puncte în spatele Stelei şi poate ar fi cazul să nu mai joace pe Arena Naţională şi s-o lase doar pe Steaua să evolueze acolo ca să nu mai strice terenul" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Meciul Dinamo - Oţelul se va juca pe Arena Naţională. Dacă Steaua vrea, poate să joace partidele din cupele europene pe Ghencea şi să ne lase doar pe noi pe noua arenă" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

S-au vîndut 45.000 de bilete
Aseară, cînd casele de tichete de la Arena Naţională s-au închis, au fost contorizate ca vîndute nu mai puţin de 45.000 de bilete pentru meciul cu Stuttgart. Mai sînt disponibile tichete doar în zona VIP şi la peluza din stînga tribunei oficiale, acolo unde vor lua loc şi cei 100 de suporteri nemţi care vor ajunge la meci.

Plouă şi e frig!
La ultimul meci acasă din 2012 pentru Steaua, cel cu Stuttgart din grupele Europa League, vremea nu va ţine deloc cu fanii prezenţi în tribune, dar nici cu jucătorii, care vor trebui să se îmbrace destul de gros. Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că la ora meciului e posibil să plouă, iar temperatura va fi de maximum 1 grad Celsius.

Arbitrează un grec de top
UEFA l-a delegat pe cel mai bun arbitru din Grecia să conducă meciul Steaua - Stuttgart, de joi seară. Michael Koukoulakis (37 de ani) a mai oficiat la două partide din trecut ale roş-albaştrilor: Steaua - Ujpest 2-0, în iunie 2009, şi Steaua - Schalke 0-0, în septembrie anul trecut. Koukoulakis e bine văzut şi pe plan extern, avînd în acest sezon patru delegări la meciuri tari: Ucraina - Muntenegru 0-1, Young Boys - Liverpool 3-5, Anji - Alkmaar 1-0 şi Bruges - Copenhaga 2-3.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (31)
cris4co
cris4co  •  20 Noiembrie 2012, 18:52

pai le trebuie un motiv de infrangere...daia au comandat acoperis...sa nu ziceti ca nu ati stiut...

adymax
adymax  •  20 Noiembrie 2012, 16:08

Comanda CAFEA GRATIS sa stai treaz pana joaca Dinamo in CL: whatiscoffee. org

bluered_sky
bluered_sky  •  20 Noiembrie 2012, 13:58
Postat de blaustein pe 20 Noiembrie 2012, 13:19

Trebuie sa vina firma din Germania sa se poata trage acoperisul, trebuie sa ne anuntati cu vreo 2 luni inainte de intentie.....ba nuuu de fapt putem sa-l tragem si noi, dar trebuie sa fie de la 30 de grade in sus si soare f puternic. De fapt nuuu... las ca-l tragem si noi asa, dar dupa aia o sa trebuiasca niste reparatii de vreo 2-3 milioane de euro. Auzi...din bani publici normal, asa se "face afaceri" in Romanica. Parca vad ca devine realitate scenariul.

nu este exclus.....

Vezi toate comentariile (31)
Comentează