INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

Știm adversara lui CFR Cluj din play-off-ul Europa League! Pe cine întâlnesc „feroviarii” joia viitoare

Dacă va trece de Djurgardens, campioana CFR Cluj se va întâlni în play-off-ul Europa League cu formația din Finlanda KuPS Kuopio, care a învins-o în turul 3 preliminar pe Suduva, scor 2-0.
Dacă va trece de Djurgardens, campioana CFR Cluj se va întâlni în play-off-ul Europa League cu formația din Finlanda KuPS Kuopio, care a învins-o în turul 3 preliminar pe Suduva, scor 2-0.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 20:00 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 22:01

Campioana CFR Cluj o va întâlni în play-off-ul Europa League pe KuPS Kuopio. Finlandezii au trecut în turul 3 preliminar de Suduva, scor 2-0, „feroviarii” au învins-o pe Djurgarden, 1-0.

CFR Cluj va evolua pe teren propriu, play-off-ul urmând să se dispute într-o singură manșă, joi, 1 octombrie.

Deoarece CFR Cluj nu s-a aflat în urna capilor de serie, ardelenii puteau întâlni adversari puternici, unii obișnuiți chiar cu grupele Ligii Campionilor, precum vechiul coșmar Dinamo Zagreb sau Young Boys. Din fericire, ardelenii au evitat pericolele și au avut parte de o tragere favorabilă. 

Detalii despre KuPS Kuopio:

  • Lot evaluat pe Transfermarkt la 4,23 milioane de euro;
  • Cel mai valoros jucător este brazilianul Rangel (25 de ani, atacant), cotat la 400.000 de euro;
  • Antrenor este norvegianul Arne Erlandsen, care le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Lillestrom, Goteborg, HamKam, Kisa, Moss și Fredrikstad
  • Are 6 campionate câștigate în istorie, ultimul în 2019, fiind campioana en-titre din Finlanda;
  • În acest moment, KuPS ocupă poziția a doua în campionat, având 34 de puncte, la egalitate cu liderul HJK Helsinki;
  • Nicio performanță notabilă în plan european. Nu s-a calificat niciodată în grupele Europa League sau Champions League;
  • În 2011, Kups a întâlnit-o pe Gaz Metan în turul 3 preliminar Europa League. Medieșenii au trecut atunci mai departe, după 2-0 în România și 0-1 în Finlanda;
  • Echipa tip: Virtanen - Savolainen, Tarasovs, Tomas, Pikk - Purje, Boateng, Nissila - Sale, Rangel, Pennaen.

Urmărește AICI toate detaliile despre meciul Djugarden - CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
remarque
remarque  •  25 Septembrie 2020, 11:11

Petrescu e antrenor. De fapt e mai mult decat atat, are cuvant greu si in politica de achizitii a franarilor. Si asta se vede. Echipa matura, pragmatica, greu de batut. Daca orgoliul lui Gigi Becali il va face sa bage mana adanc in buzunar, daca spaniolii de la Dinamo au potenta financiara sa tina echipa, daca ungurii vor continua sa sprijine Sepsi si daca PSDU Craiova se va bucura in continuare de ajutorul arbitrilor si de forma lui Kolicj s-ar putea anunta un campionat interesant. In urna a doua par a fi Voluntari , Botosani, Sibiul si Gazul.

cj666
cj666  •  25 Septembrie 2020, 08:36
Postat de johnwick pe 25 Septembrie 2020, 01:47

vezi site-ul ANAF, kvsc areb 28.3 meleoane euroi datorii, inclusiv la stat. faliment inevitabil, ipocritule!

Bai fitil ii fi tu menesteriu de finante sa stii care ce are pe la anaf... Nu stai mai bine micut in iarba, sa cugeti cum ati scris un nou capitol dun epopeea Rusinea Europei?

cri5ti
cri5ti  •  25 Septembrie 2020, 08:36
Postat de forumeer pe 25 Septembrie 2020, 03:05

Fanii clonatilor de la Rusinea Romaniei in Europa de ce comenteaza pe aici? Multumim Liberec, Guimaraes, Viena! Succes CFR in grupe (e ca si calificata) de la un STELIST!

e frumos pe la balotesti și popești leordeni??

Vezi toate comentariile (15)
Comentează