INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AZ ALKMAAR 3-2

Șumudică, încă un meci de colecție » De la 0-2 la 3-2: "I-am făcut şah-mat!"

Marius Şumudică are un palamres excelent în acest sezon la Astra: 7 victorii, 4 remize și doar o înfrîngere
Marius Şumudică are un palamres excelent în acest sezon la Astra: 7 victorii, 4 remize și doar o înfrîngere

Articol de - Publicat vineri, 21 august 2015 00:00

Antrenorul giurgiuvenilor, Marius Şumudică, îşi felicită jucătorii pentru că au avut puterea să revină după ce erau conduşi cu 2-0, dar acuză arbitrajul, fiind de părere că nu i s-au acordat două penalty-uri.

- Domnule Șumudică, ați început iar meciul prost. Cum vă explicați acest lucru?
- Da, iar am intrat greu în meci. Trebuia să fim mai atenți. Nu am ştiut să gestionăm bine cînd am primit primul gol, dar nu pot decît să îmi felicit jucătorii pentru că au putut reveni.

- Cum aţi reuşit acest lucru?
- Ştiam că le vom da gol după 2-0! Am reuşit să întoarcem rezultatul, iar golul al doilea a fost o fază exersată la antrenament, o fază splendidă! I-am făcut şah-mat!

- Cum comentaţi arbitrajul?
- Cum ziceam, am avut două penalty-uri neacordate! Unul la De Amorim în minutul 5, dar şi în repriza a doua, cînd Alibec a şutat în mîna unui adversar. Dar probabil că ni s-a întors tot ce am pățit la meciul cu Steaua. Sper ca în Olanda să avem parte de un arbitraj echidistant, ceea ce aici nu am avut.

- Ce șanse de calificare aveți acum după acest rezultat?
- Şansele noastre au crescut undeva pe la 40%. Pe ei orice gol marcat îi califică, dar şi noi mergem acolo să marcăm. Dar să dea Dumnezeu să trecem de ei şi să mai aducem vreo 3-4 jucători pentru că nici nu ştiu ce jucători să folosesc în meciul de duminică, cu Iaşi! Nici nu credeam că vom ajunge pînă aici cu lotul pe care îl am la dispoziţie!

"Dacă doar mergem să ne apărăm în Olanda, nu vom avea nici o şansă!"
Valerică Găman, fundaş Astra

"Mă aşteptam să revenim! Şansele acum sînt de 50-50. Nu cred că sîntem favoriţi pentru că ei marchează uşor"
Silviu Lung jr., portar Astra

"Am crezut tot timpul în revenire, ne-am dat seama de greşelile pe care le-am făcut şi că putem face ceva să schimbăm scorul"
Constantin Budescu, mijlocaş Astra

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
planetfun
planetfun  •  21 August 2015, 14:03

ai facut pe dreaq *** ! tu esti responsabil de impresia artistica . vai de capul tau , oricine face treaba la astra !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  21 August 2015, 12:58

sumudica a dovedit ca este antrenor de la inceput. nu-ti trebuie prea mult timp sa-ti dai seama daca un individ este antrenor sau nu. P.S. antrenoratul nu are nici o legatura cu caracterul. sunt persoane cu caracter *** ca rednic, reghe care au stofa de antrenori si altii foarte gigei moral ca radoi, hagi sau galca care nu au nici o treaba cu antrenoratul. hagi dupa lunga perioada a mai crescut putin dar tot antrenor slabut a ramas.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

881544335270937
Liviu Mihai Cabuz  •  21 August 2015, 12:56

Din ultimile 20 de stiri 10 sunt despre fcsb, 4 despre ce a zis fostul puscarias, 4 despre radoi, 1 de Halep si 1 despre Astra. Sunteti niste ***! Felicitari ASTRA desi nu sunt fanul lor. Baietii astia au facut un meci fenomenal si voi nu sunteti in stare sa tastati din bun simt cateva articole despre ei?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează