INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - WEST HAM, JOI, ORA 21:00, DIGI 1, GSP.RO

Șumudică știe ce echipă de start va folosi West Ham la Giurgiu: "Am primit azi mai multe informații"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 22:11

Marius Șumudică are un duel de foc în returul cu West Ham din turul trei preliminar al Ligii Europa de joi, după ce în tur a remizat în Anglia, scor 2-2.

Tehnicianul Astrei știe deja ce echipa va trimite în teren antrenorul "ciocănarilor" Slaven Bilici în manșa a doua. Partida va fi în direct joi, de la ora 21:00, în direct pe Digi 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

"Am primit astăzi mai multe informații și, în urma unor critici primite din partea suporterilor, Bilic va folosi echipa de bază, deși el își dorea să îi menajeze pentru meciul cu Arsenal, din campionat. Ne va fi extraordinar de greu să ne calificăm.

Au cinci jucători de 1.90 metri, ne-au dominat total la fazele fixe. Din punct de vedere fizic sînt peste noi. Sînt sculptați. L-am văzut și pe Zarate cum arată, e incredibil ce masă musculară are", a spus Marius Șumudică la Dolce Sport.

Cum poate arăta West Ham cu Astra: Adrian - Jenkinson, Oxford, Ogbonna, Cresswell - Payet, Noble, Kouyate, Zarate - Sakho, Maiga

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  05 August 2015, 12:56

baieti, incercati doar sa luati cat mai putine! succes!

hotcocoa
hotcocoa  •  05 August 2015, 10:32

Sper ca toti cei cu emblema stelei care au comentat anterior...sa fie niste hateri care nu au nimic in comun cu echipa a carui suporter sunt. Multa bafta echipelor romanesti ce ne reprezinta in europa! Forza Steaua!

mbd555
mbd555  •  05 August 2015, 07:19

Oare si zarate o are ca sumu.mica?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează